Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden esküvőn vannak ilyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esküvőn vannak ilyenek? Azoknak mi baja van?

Figyelt kérdés

Nézegetem az esküvői videókat és mindegyiken látok egy pár úgymond búvalb.aszott ember, akik ülnek az asztalnál és látványosan támasztják a fejüket, meg képeket vágnak, miközben mindenki jól érzi magát, táncolnak, énekelnek, beszélgetnek stb.

Velük mi van?

2012. szept. 28. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem búvalb*szottan ülök a lakodalmakon, de mivel nem szeretem a lakodalmas zenét, és táncolni sem szeretek, eddig minden esküvőt végig ültem, és beszélgettem. Ha épp mindenki táncolt, akkor pedig néztem őket. Szerintem minden esküvőn van olyan, aki nem szereti a zenés-táncos mulatságokat. Én is mindig látok magamon kívül ilyeneket, de én szeretem őket ennek ellenére, és jókat lehet beszélgetni rég látott ismerősökkel, családtagokkal.
2012. szept. 28. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet:

-történt vmi rossz dolog az esküvőn (hallottam már olyanról, hogy az esküvőn csalta vki a kedves párját, és lebukott... de jöhetett rossz hír is a telefonon, akármi)

-egyedül mentek, nincs senkijük, udvariasságból elmentek, mert nem akarták megsérteni a párt, de közben meg irigykednek, és azt kérdezik maguktól, hogy nekik miért nem lehet ilyen boldog életük

-nem ismernek ott senkit, és nem könnyen feloldódó típusok

-vmi nyomja a lelkét

-túl sokat ivott (plusz esetleg előjöttek belőle emlékek, amiket felejteni akar)

-nagyon távol áll tőle az esküvő stílusa, unja magát, egyszerűen rosszul érzi magát, vagy alapjáraton a lagziktól kap hidegrázást

-depressziós típus

2012. okt. 2. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!