Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek, vagy mit adjak ilyen esküvőn? Elég rendhagyó lesz.
Szóval csak polgári esküvő lesz, templomi nem. És a polgári után a Dürer kertben lesz buli. A meghívón az áll, hogy nem kérnek semmit, annyival segítsünk nekik, hogy amit ott fogyasztunk, azt mi álljuk.
De üres kézzel akkor sem akarok menni...ötlet?
Ez de jó ötlet! :)
Tetszik, hogy sem magukat, sem másokat nem akarnak külön költségekbe verni. Szerintem sem kell vinni ilyen esetben semmit, menj el, annak fognak a legjobban örülni! :)
ebben az esetben én sem vinnék, hisz tulajdonképp nem kerülsz nekik semmibe, hogy a saját fogyasztásod fizeted.
ha mindenképp akarsz, akkor én nem az eskire, esetleg előtte-utána adnék nekik vmit, de ilyen apróságot, hogy üveg bor a fényképükkel, 'gratulálunk' felirattal, vagy csináltatsz nekik egy fotókönyvet... pénzfüggő.
már csak azért sem vinném oda, mert a többi vendég, akik valóban megfogadták, amit kértek tőlük, kínosan érezné magát.
Arra gondoltam, hogy veszek nekik ajándékba 1-2 kupont:)
Tudjátok, vannak mindenféle jópofa akciók, hogy pl. 3000 forintért megveszed, és akkor adott étteremben 6000 forintot le lehet fogyasztani.
Hm, szerintetek?
Szerintem, ha nincs vendéglátás, akkor nincs ajándék se...
inkább csak valami igazán apróság, egy kedves képeslap,gratuláció...
A kupon... :) először azt hittem olyan kupon, hogy jöhetnek hozzád palacsintázni, vagy vigyázol a kutyájukra nászút alatt..., az viccesebb, eredetibb:)
Az egyéb kuponnal mi már jártunk úgy, hogy sose használta el az illető és kidobott pénz volt. :(
Nem mindenki örül az olyan ajándéknak, ami kötöttségekkel jár, de Te jobban ismered őket.
Az ilyen gratulálós kuponos képeslapot pedig átadhatod a polgári után, amikor a puszizkodás van:)
Nagyon mellékesen jegyzem meg, én úgy érzem, hogy az ifjú párnak, mint ünnepelteknek, legalább egy rundot illene állnia:)sőt én egy kis pogácsát sem sajnálnék a vendégeimtől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!