Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden esküvőn vannak ilyenek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esküvőn vannak ilyenek? Azoknak mi baja van?

Figyelt kérdés

Nézegetem az esküvői videókat és mindegyiken látok egy pár úgymond búvalb.aszott ember, akik ülnek az asztalnál és látványosan támasztják a fejüket, meg képeket vágnak, miközben mindenki jól érzi magát, táncolnak, énekelnek, beszélgetnek stb.

Velük mi van?

2012. szept. 28. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

túl sokat ittak..

vagy csak szimplán utálják a lagzikat.

2012. szept. 28. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy muszájból vannak ott,vagy utálnak táncolni,vagy sokat ittak,vagy nem szeretik a nagy társaságot,vagy nem ismernek senkit.
2012. szept. 28. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs párjuk, rossz napjuk volt, csak udvariasságból mentek, szorítja őket a cipő, unják, mennének haza, sz*r volt a kaja, összevesztek valakivel, tegnap esett az eső. Akármi.
2012. szept. 28. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Távolabbi ismerős lagzijába voltam meghívott, a barátommal, aki épp az esküvő hetén csalt meg..nekem "csak" ennyi volt a problémám.

Illendőségből elmentem, de szörnyű volt.

2012. szept. 28. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki mulatós fajta, én sem vagyok az. Kifejezetten utálom a lakodalmas zenét, azt a fajta táncot sem nekem találták ki, szóval a beszélgetésen kívül nem igazán tudok mit csinálni. Az meg nagyon kiakaszt, ha erőszakkal felrángatnak a helyemről táncolni.

Illendőségből elmegyek lagzira, ha nagyon közeli a hozzátartozó, de nekem kész szenvedés, főleg hogy alkoholt sem igen iszom.

2012. szept. 28. 20:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok egy táncolós, de azért eddig mindig elfoglaltam magam, beszélgettem vagy ilyesmi. De akiken így csodálkozok, nem is beszélgetnek, mondom, vannak mindig akik ülnek, mert beszélgetnek, elfáradnak, de azért nem úgy ülnek ott magukban, mintha legszívesebben belelőnének a párba. :D
2012. szept. 28. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Attól, hogy valaki lagziban van, még nem biztos, hogy otthon tudja hagyni a gondjait. Rövid ideig lehet szerepet játszani, de egész este, vagy éjjel nem. Szóval a jókedv nem megy rendelésre és a beszélgetés sem.
2012. szept. 28. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy egyszerűen csak utálják, ha fényképezik/videózzák őket.

Elvagyok minden bulin, az esküvőkön is, de a fényképeken ez nem látszik: ki a fene akarja, hogy szalonspiccesen, izzadtra táncolva, szétröhögött sminkkel örökítsék meg az utókornak?!

:)

2012. szept. 28. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnak ott lenni, csak valamiért kötelező nekik.
2012. szept. 28. 21:19
 10/12 anonim ***** válasza:
2012. szept. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!