Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esküvőn vannak ilyenek? Azoknak mi baja van?
Nézegetem az esküvői videókat és mindegyiken látok egy pár úgymond búvalb.aszott ember, akik ülnek az asztalnál és látványosan támasztják a fejüket, meg képeket vágnak, miközben mindenki jól érzi magát, táncolnak, énekelnek, beszélgetnek stb.
Velük mi van?
túl sokat ittak..
vagy csak szimplán utálják a lagzikat.
Távolabbi ismerős lagzijába voltam meghívott, a barátommal, aki épp az esküvő hetén csalt meg..nekem "csak" ennyi volt a problémám.
Illendőségből elmentem, de szörnyű volt.
Nem mindenki mulatós fajta, én sem vagyok az. Kifejezetten utálom a lakodalmas zenét, azt a fajta táncot sem nekem találták ki, szóval a beszélgetésen kívül nem igazán tudok mit csinálni. Az meg nagyon kiakaszt, ha erőszakkal felrángatnak a helyemről táncolni.
Illendőségből elmegyek lagzira, ha nagyon közeli a hozzátartozó, de nekem kész szenvedés, főleg hogy alkoholt sem igen iszom.
Lehet, hogy egyszerűen csak utálják, ha fényképezik/videózzák őket.
Elvagyok minden bulin, az esküvőkön is, de a fényképeken ez nem látszik: ki a fene akarja, hogy szalonspiccesen, izzadtra táncolva, szétröhögött sminkkel örökítsék meg az utókornak?!
:)
Ebben a topicban van a válasz.:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!