Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek "gáz" ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "gáz" ha valaki "né"-ként veszi fel párja nevét?

Figyelt kérdés

Számomra ez evidens, de az ismerőseim közül jóformán MINDENKI kötőjelesen vette fel.

Én tudom, hogy ez nagy divat, de aki így vette fel miért?

Mert más is?

2012. szept. 27. 07:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
61%
Az a gáz amikor valaki azt hiszi gáz és még másokat is ezzel fáraszt.
2012. szept. 27. 09:10
 22/39 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nem gáz. Én is így vettem fel.

Nekem nagyon tetszett a kötőjeles verzió is, de férjem tiltakozott. Azzal indokolta hogy nem akarja hogy azt gondolják hogy testvérek vagyunk. Hanem azt szeretné ha rögtön tudnák hogy a felesége vagyok. Amúgy igen ebben is van valami.

2012. szept. 27. 09:11
 23/39 anonim ***** válasza:
51%

Először Tóthné Kiss Vera akartam lenni, majd Tóth Vera, és most éppen a Tóth Jánosné verziónál tartok.

A nevek kitaláltak és még vacillálhatok, 2013 szeptemberben esküszünk.

24N

2012. szept. 27. 09:24
 24/39 anonim ***** válasza:
Nem divat manapság, de ettől függetlenül semmiképp nem gáz. Mindenki úgy veszi fel a nevét, ahogy szeretné. Ne mástól tedd függővé, hogy mi lesz a neved.
2012. szept. 27. 09:32
 25/39 anonim ***** válasza:
56%
Nem gáz. Én Tóthné Kis Borbála lettem, mert így látszik, hogy férjnél vagyok, de a keresztnevem is megmaradt. A kötőjeles nálunk nem is hangzott volna jól, meg nekem nem tetszik. De egyik verzió sem gáz.
2012. szept. 27. 09:45
 26/39 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem tetszik sem a "Kovácsné" sem a "Kovács Istvánné", mert nekem olyan mintha a feleség feladná az egyéniségét a nevével együtt. Ennél jobban szeretem apukámat:) Én megtartottam a saját nevem, ettől függetlenül egyik forma sem gáz, ha neked tetszik. Ha másnak (pl. nekem) nem, azzal meg nem kell foglalkozni!
2012. szept. 27. 09:56
 27/39 anonim ***** válasza:
46%

Gáznak nem gáz, csak manapság már nem annyira divat!

A feleségem azért nem választotta a "né"-t, mert szerinte, az olyan, mintha valkinek a tualjdona lenne...

2012. szept. 27. 10:03
 28/39 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz. Én mondjuk fel sem venném. 1) a nevem hozzátartozik az identitásomhoz, 2) ha már ott az a fene nagy összetartozás, akkor a férfi nevében is jelen kellene, hogy legyen. Úgy gondolom, ilyen jelzések, szimbólumok nélkül is össze fogok tartozni a párommal, főleg, ha a jegygyűrűt hordjuk majd. (szerencsére a párom is egyet ért velem ebben)
2012. szept. 27. 10:10
 29/39 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem tetszik,mert akkor teljesen eltűnik az én nevem is.A kötőjeles jobb.
2012. szept. 27. 10:42
 30/39 anonim ***** válasza:
Ne érdelejen a mások véleménye. A szívedből dönts! Akkor biztosan nem érzed, hogy gáz lenne. Én pld. megtartottam a lánykori nevemet. Sokan meg ezen háborodtak fel. De nekem meg a páromnak jó így. Ízléseken, divatokon egyébként sem érdemes vitatkozni.
2012. szept. 27. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!