Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte véleményt várok a ruháról! Még nincs teljesen kész, részletek alább?
Szerintetek milyen lesz ez a ruha?
Még nincs befejezve, mert varratom, lesznek a fekete szaténon nagyobb strasszkövek, meg szétszórva a szoknyarészen is pár pici... a felkapás a napfény miatt nem látszik, de ahonnan indul a két vékony fekete csík, ott lesz több fekete strassz, és abból 1cm széles szaténcsíkok (2db) fog lógni (jelen helyzetben az egyik képen organza, a másikon kalapgumi van odaillesztve). Hátul a fűzése most csak a hátam közepéig van, az nem jó, le lesz víve a csípőmig, mert így nem mutat semmit... hát nem tudom... szerintetek?
Egyenlőre semmi wow érzés nincs bennem... talán ha kész lesz...
először a hozzászólásokat olvastam el, és csak utána néztem meg a képeket. őszintén szólva kb egy bálnára számítottam :D és a képeket megnézve szerintem a hozzászólók többsége erős túlzásba esett.
persze, van a kérdezőn némi plusz súly, de azért kövérnek nem mondanám. a dereka olyan széles, amilyen, most ezen mit segítene az, ha lenne pántja a ruhának? vagy olyat kéne felvennie ami nem követi a dereka vonalát? őszintén szólva én még nem is nagyon láttam olyan menyasszonyi ruhát. vagy menjen rögtön zsákban?? az egyedüli pont ami tényleg nem túl szép az a karok. viszont ha csak nem vesz fel denevérujjú (?!:D ) ruhát, akkor ezen nem változtat se pánt, se semmi. én azt mondom, hogy ha ez a hétköznapokon nem zavar, akkor most se zavarjon.
hú én is azt hittem, h vmi 200 kilós igazán habos ruhás képet látok majd, amitől leesik az állam, h ilyen nincs :)) őszinte leszek, mert azt kérted: az alakod nem tökéletes, de messze vagy a kövértől. a szalonos ruha kicsit sok nekem is, mármint az alján sok a húzás, de gondolom neked ez a stílus tetszik, a varratott ruhádon viszont alig van bármi is. a strasszok biztos dobnak rajta, de nem tudom, nekem akkor is olyan egyszerű az alja. na most, amit én tennék: a fekete pántot lecserélném kövekre, mint a szalonos ruhán, de nem végig, csak az elejére, az lehetne akár fekete is, hha neked az tetszik. ( a vastag fekete nekem sem jön be). a melleidnél én nem látok gondot, szerintem ott kifejezetten klassz a ruha. a derékrészét hozasd le csípőig, legalább az egyik oldalon, nyújtson meg kicsit, akár mint itt: [link]
a szoknyára nem rakatnék strasszot,max hátulra, hanem az egy felkapást tenném fullosabbá anyaggal, majdnem mint a linkelt képen. ez optikailag nyújtana és egyszerűen elegáns lenne. ha pedig a felkapás két oldalára nem tetetsz semmit, én akkor sem a tetejétől indítanám a 2 vékony csíkot, hanem kb a háromnegyedétől. sokkal extrémebb lenne, és szerintem ne csík legyen, hanem rávarrva ugyanaz a díszítés mint a mellrészre, v masni, v vmi ilyesmi. nem veszett ügy ez, csak dolgozni kell rajta, vidd bele az egyéniségedet, akkor lesz frankó. gondolom októberben boleró lesz rajtad.
Korábban írtam egy választ olyan tartalommal melyben az állt, hogy nekem tetszik a ruha. Sokakat nem értek, hisz a kérdező a VÉLEMÉNYEKET kérdezte...
Attól, hogy a véleményünk más és más személyenként (szerencsére) hisz mások vagyunk,attól még nem kell véleményem szerint lepontozni a másikat.
Talán már nem az óvodában vagyunk.
Eszem ágában nem lett volna lepontozni azt, aki szerint ronda a ruha, maximum a közlésmódja miatt.
Háát, nemtudom mire ez a nagy fikázódás, szerintem jól áll a ruha, nincs vele semmi baj, biztos szép leszel az esküvőn! :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!