Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek? Részletek lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nagyon gáz lenne ha koszorúslányom fekete estélyibe lenne?Nem igazán akarom hogy csak miattam új ruhát vegyen.

Valami jó ötlet?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. márc. 12. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem lenne gáz. én is így voltam egyszer koszorúslány. (nem feketében, de az a lényeg, hogy nem kifejezetten koszorúlány ruhában. még 3 lánnyal kísértük a menyasszonyt, szórtuk a virágszirmot :) )
2010. márc. 12. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyaltalan nem jo otlet feketében megjelennni az eskuvoben,és foleg nem a koszorus lany!
2010. márc. 12. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
bocsanat!eskuvon
2010. márc. 12. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, elég gáz lenne, mert ha nem koszorúslány még talán jó, de így sztem nem jó ötlet.
2010. márc. 12. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, elég illetlenség.

Ha fekete estélyiben szeretne/tud menni, akkor ne legyen koszorúslány.

2010. márc. 12. 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok: valami más szín tényleg jobb lenne. de az nem baj, hogy nem a kölcsönzős habos-babos rózsaszín koszorúslány ruha. nem hinném, hogy ezt bárki is szóvá tenné
2010. márc. 12. 11:04
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat majd megbeszélem vele szerencsére még májusig van időnk.
2010. márc. 12. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
én is és a hugom is feketében voltunk az unokatesóm esküvőjén és mi voltunk a koszorúslányok. Ilyen ruhánk volt és nem volt gáz. Volt még rajtunk kívül egy habos-babos koszorúslány is, de ő még kicsi volt, tehát a koszorúslány-feladatokat mi láttuk el,fekete estélyiben.
2010. márc. 12. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Ma már minden divat! Szerintem nem gáz, van már fekete menyasszonyi ruha is! Ezt nézd meg:

[link]

Szerintem nagyon elegánsak, a fekete ruhás koszorúslányok, és a fehér ruhás menyasszony!! Sok Boldogságot!

2010. márc. 13. 10:53
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a linket adott egy pár jó ötletet.
2010. márc. 15. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!