Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanus esküvő hogyan zajlik? Részletek?
Akinek csak 2 tanuval volt esküvője annak hogyan zajlott az egész,mi volt a menete?Mit csináltatok utána?volt buli vagy valami?helyszin?tudnátok helyszint is ajánlani?leirnátok nekem a részleteket?nem templomi lesz.
Mi a nyár végêre-öszre tervezzük,a gyerekekkel(5 éves,3 éves és 1 éves) és két tanuval,nem lesz senki más!
Attól függ, mit szeretnétek. Nekem a szüleim esküdtek így, az egész pontosan úgy nézett ki, hogy találkoztunk a tanúkkal az önkormányzat előtt, bementünk, elmondták a formaságokat, aláírták a papírokat és kész. Nem volt bevonulás, zene, semmi extra. Még ki sem öltöztek, az anyakönyvvezető volt a legelegánsabb.
Buli nem volt, elmentünk a kedvenc kocsmába és ittak egy sört (én akkor még csak kólát:) ) a kerthelyiségben, aztán mindenki haza. De a sör is csak azért kellett nekik, mert nagyon meleg volt a teremben és megkívánták, szóval az esküvőtől teljesen független volt.
Viszont kérdés: ki fog vigyázni a gyerekekre? Azért kellene legalább egy ember, aki ott ül mellettük, hogy azért ne kelljen már megszakítani az esküvőt, mert sír a gyerek :)
Annyival egészíteném ki, hogy ha nem kell semmi extra (virág, versmondó lány, stb), akkor ezért még fizetni sem kell. Maga a házasságkötés ingyenes.
Meg van szabva bizonyos idő(talán 2 hónap?), ennyivel előbb be kell jelenteni, hogy legyen idő meggondolni.:))
Szia!
Nekünk két hónapja volt az esküvőnk.
Február elején hívtuk az önkormányzatokat sorra, hogy ki tudna márc 8 környékére időpontot adni. Sokan csak márc 19 körül tudtak volna de nekünk az nem volt jó, így a XI. kerületben esküdtünk márc 10-én.
Kosztolányin találkoztunk a két tanúval, bementünk a hivatalba, ittunk egy kávét, már jött is az anyakönyvvezető, bementünk a terembe, megálltunk egymással szembe, hivatalos szöveg, gyűrű-gyűrű, puszi-puszi, aláírás... összeálltunk fénykép (közben az egyik tanú fényképezett)... köszi-köszi... negyed óa volt az egész.
Utána bementünk egy kis étterembe, megvendégeltük a tanúinkat és mindenki ment haza.
Utolsó,tetszik amit írtál,szerintem aranyos mikor az esküvőn szaladgál a gyerkőc :-)
22/N
az, hogy ingyenes, az nem teljesen igaz.
ha munkaidőben mész és semmi plusszt nem akarsz, akkor ingyen van.
mi szombaton esküdtünk, így kellett egyszer 2500 ft illetéknek egy kérvényre, hogy lehessen szombaton az esküvő. ezen felül 10e volt, hogy szombaton tartjuk, viszont ez egyből az első kategóriás plussz, amiben már mond az anyakönyvvezető egy kis beszédet és kap az újdonsült pár egy dísztokot is a házasságlevélhez. erre mi még rápakkoltunk 2e Ft-ot, hogy ha már tizet kifizetünk, akkor koccintsunk is és legyen zene is. (a pezsgő nincs benne, azt vinni kell, ez csak a mosogatás díja, meg a magnóé)
utána mentünk ebédelni, összesen voltunk 9-en, mindenki degeszre ette magát, a táraság fele előételt is evett és egy halom kaját becsomagoltattunk, mert nem fogyott el, összesen 40e volt a számla.
Kistarcsa, Nosztalgia étterem
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.a gyerekeket el sem tudnàm képzelni,hogy ne vigyem!nincs más családom csak ők!!!
Már csak azt nem tudom,hogy érdemes e valami esküvői ruhát venni vagy bérelni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!