Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 tanus esküvő hogyan zajlik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 tanus esküvő hogyan zajlik? Részletek?

Figyelt kérdés

Akinek csak 2 tanuval volt esküvője annak hogyan zajlott az egész,mi volt a menete?Mit csináltatok utána?volt buli vagy valami?helyszin?tudnátok helyszint is ajánlani?leirnátok nekem a részleteket?nem templomi lesz.

Mi a nyár végêre-öszre tervezzük,a gyerekekkel(5 éves,3 éves és 1 éves) és két tanuval,nem lesz senki más!

2011. máj. 6. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha vágysz a fehér ruhára,akkor igen.Egyébként a kosztüm is jó.
2011. máj. 7. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:

"az, hogy ingyenes, az nem teljesen igaz.

ha munkaidőben mész és semmi plusszt nem akarsz, akkor ingyen van. "

Vagyis extrák nélkül ingyenes. Ha vannak plusz kívánságok, azért fizetni kell.

Ezt csak azért érdemes megjegyezni, hogy megcáfoljuk azokat, akik arra hivatkozva nem házasodnak, mert az egy csomó pénzbe kerül. Tehát pont AZ egy fillérbe sem kerül. Minden egyéb (ami nélkül egyébként érvényes egy polgári házasságkötés) pénzbe kerül.

2011. máj. 7. 14:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Jó lenne fehèr ruha,de nem pont az esküvői lehet alkalmi is.láttam szépet alkalmi ruhát,nem sokban külömbözik a menyasszonyi ruháktól.

Igen.azt tudom,hogy extrák nélkül ingyen van.

2011. máj. 7. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!