Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte véleményt várok a ruháról! Még nincs teljesen
kész, részletek alább?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lesz ez a ruha?
Még nincs befejezve, mert varratom, lesznek a fekete szaténon nagyobb strasszkövek, meg szétszórva a szoknyarészen is pár pici... a felkapás a napfény miatt nem látszik, de ahonnan indul a két vékony fekete csík, ott lesz több fekete strassz, és abból 1cm széles szaténcsíkok (2db) fog lógni (jelen helyzetben az egyik képen organza, a másikon kalapgumi van odaillesztve). Hátul a fűzése most csak a hátam közepéig van, az nem jó, le lesz víve a csípőmig, mert így nem mutat semmit... hát nem tudom... szerintetek?
Egyenlőre semmi wow érzés nincs bennem... talán ha kész lesz...
Azt a fekete felsőt azonnal felejtsd el! Alapból rövid tömzsi karjaid vannak, a fekete felső csak ront a helyzeten... és ahogy látom még a derekadat is nagyítja.
2012. szept. 22. 20:45
12/69 anonim válasza:
amit a 20.39-es linkelt az kimondottan csúnya szerintem. Olyan mint egy hosszú hálóruha..
Az utolsó képen vékony lány látható, de élőben nem is olyan régen láttam enyhén túlsúlyos menyasszonyon. Nagyon jól állt neki is. (hasonló alakja volt mint neked kérdező)
2012. szept. 22. 20:47
13/69 anonim válasza:
Már jó fél éve is kérdeztél a ruhával kapcsolatban, a szalonos képre emlékszem. Akkor is írta mindenki, hogy az alkatodhoz nem illik. Innentől nem értem, miért megkérdezni mégegyszer.
2012. szept. 22. 20:49
14/69 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy tehén vagy benne. A varrónődnek figyelmeztetnie kellett volna, ha értene a munkájához... A fehér eleve kövérít, nem kellene még pluszban a szabással is erősíteni ezen.
2012. szept. 22. 20:49
15/69 anonim válasza:
#12 által linkeltek közül a másik szintén óriás-szaloncukor benyomást kelt, de az első és a harmadik jó, főleg a harmadik!
2012. szept. 22. 20:50
16/69 anonim válasza:
Nagyon gebe a felsőtestem, kis mellel, ezért kifejezetten vadászok ilyen ráncolt felsőkre. Ugyanis erősít, ami nekem előny, neked viszont kifejezett hátrány.
Plusz rátereli a szemet a vastag, puha karokra és vállakra, ami ebben a kompozícióban nem szép látvány.
2012. szept. 22. 20:51
17/69 anonim válasza:
13-as, mert igazából megerősítést szeretne, hogy nem bacta el annyira a dolgot, amennyire már ő is érzi, hogy igen
2012. szept. 22. 20:57
18/69 anonim válasza:
Jaj emlékszek a kérdésedre, a képen megismertem a vőlegényed, sokkal jobban tetszett, mint a ruhád, bocsi. :) Amúgy nekem alapból a ruha anyaga nem tetszik, nincs szép esése, úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki. Az eredeti ezüst díszekkel jobb volt, mint ezzel a feketével. Sose tetszettek a fekete szalagos ruhák, gyászjelentésre emlékeztettek. Akkor már legyen sötétlila, bordó, pink, bármi, de ne fekete. Szerintem ha kész lesz sem jön el a wow érzés, de már késő bánat.
2012. szept. 22. 20:58
19/69 A kérdező kommentje:
most olvastam végig az előző kérdésnél írtakat, és senki sem írta, hogy nem jó...
2012. szept. 22. 21:03
20/69 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó a ruha,viszont nekem nem jön be a sötét boléró és a sötét mell alatti öv:S inkább krém színű kellene
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!