Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őszinte véleményt várok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte véleményt várok a ruháról! Még nincs teljesen kész, részletek alább?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen lesz ez a ruha?

Még nincs befejezve, mert varratom, lesznek a fekete szaténon nagyobb strasszkövek, meg szétszórva a szoknyarészen is pár pici... a felkapás a napfény miatt nem látszik, de ahonnan indul a két vékony fekete csík, ott lesz több fekete strassz, és abból 1cm széles szaténcsíkok (2db) fog lógni (jelen helyzetben az egyik képen organza, a másikon kalapgumi van odaillesztve). Hátul a fűzése most csak a hátam közepéig van, az nem jó, le lesz víve a csípőmig, mert így nem mutat semmit... hát nem tudom... szerintetek?

Egyenlőre semmi wow érzés nincs bennem... talán ha kész lesz...

[link]

[link]

2012. szept. 22. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
86%
Azt a fekete felsőt azonnal felejtsd el! Alapból rövid tömzsi karjaid vannak, a fekete felső csak ront a helyzeten... és ahogy látom még a derekadat is nagyítja.
2012. szept. 22. 20:45
 12/69 anonim ***** válasza:
100%

amit a 20.39-es linkelt az kimondottan csúnya szerintem. Olyan mint egy hosszú hálóruha..

De ezek tetszenek még húsi nőkön is.

[link]

[link]

[link]

Az utolsó képen vékony lány látható, de élőben nem is olyan régen láttam enyhén túlsúlyos menyasszonyon. Nagyon jól állt neki is. (hasonló alakja volt mint neked kérdező)

2012. szept. 22. 20:47
 13/69 anonim ***** válasza:
76%
Már jó fél éve is kérdeztél a ruhával kapcsolatban, a szalonos képre emlékszem. Akkor is írta mindenki, hogy az alkatodhoz nem illik. Innentől nem értem, miért megkérdezni mégegyszer.
2012. szept. 22. 20:49
 14/69 anonim ***** válasza:
48%
Ne haragudj, de egy tehén vagy benne. A varrónődnek figyelmeztetnie kellett volna, ha értene a munkájához... A fehér eleve kövérít, nem kellene még pluszban a szabással is erősíteni ezen.
2012. szept. 22. 20:49
 15/69 anonim ***** válasza:
88%
#12 által linkeltek közül a másik szintén óriás-szaloncukor benyomást kelt, de az első és a harmadik jó, főleg a harmadik!
2012. szept. 22. 20:50
 16/69 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon gebe a felsőtestem, kis mellel, ezért kifejezetten vadászok ilyen ráncolt felsőkre. Ugyanis erősít, ami nekem előny, neked viszont kifejezett hátrány.

Plusz rátereli a szemet a vastag, puha karokra és vállakra, ami ebben a kompozícióban nem szép látvány.

2012. szept. 22. 20:51
 17/69 anonim ***** válasza:
73%
13-as, mert igazából megerősítést szeretne, hogy nem bacta el annyira a dolgot, amennyire már ő is érzi, hogy igen
2012. szept. 22. 20:57
 18/69 anonim ***** válasza:
79%
Jaj emlékszek a kérdésedre, a képen megismertem a vőlegényed, sokkal jobban tetszett, mint a ruhád, bocsi. :) Amúgy nekem alapból a ruha anyaga nem tetszik, nincs szép esése, úgy néz ki, mint amit a kutya szájából rángattak ki. Az eredeti ezüst díszekkel jobb volt, mint ezzel a feketével. Sose tetszettek a fekete szalagos ruhák, gyászjelentésre emlékeztettek. Akkor már legyen sötétlila, bordó, pink, bármi, de ne fekete. Szerintem ha kész lesz sem jön el a wow érzés, de már késő bánat.
2012. szept. 22. 20:58
 19/69 A kérdező kommentje:
most olvastam végig az előző kérdésnél írtakat, és senki sem írta, hogy nem jó...
2012. szept. 22. 21:03
 20/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tök jó a ruha,viszont nekem nem jön be a sötét boléró és a sötét mell alatti öv:S inkább krém színű kellene
2012. szept. 22. 21:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!