Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte véleményt várok a ruháról! Még nincs teljesen
kész, részletek alább?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen lesz ez a ruha?
Még nincs befejezve, mert varratom, lesznek a fekete szaténon nagyobb strasszkövek, meg szétszórva a szoknyarészen is pár pici... a felkapás a napfény miatt nem látszik, de ahonnan indul a két vékony fekete csík, ott lesz több fekete strassz, és abból 1cm széles szaténcsíkok (2db) fog lógni (jelen helyzetben az egyik képen organza, a másikon kalapgumi van odaillesztve). Hátul a fűzése most csak a hátam közepéig van, az nem jó, le lesz víve a csípőmig, mert így nem mutat semmit... hát nem tudom... szerintetek?
Egyenlőre semmi wow érzés nincs bennem... talán ha kész lesz...
nem teljesen mindegy? nehogymár azt mond, hogy olyan az alakom, alkatom mint annak a nőnek, mert falnakmegyek...
2012. szept. 22. 22:28
33/69 anonim válasza:
Na akkor ennyivel kiegészült a "nem tetsző" részek sorozata. A szalonos ruhád tényleg nagyon tetszik, de gyanítom az más anyag volt, nem ilyen gyűrött.
2012. szept. 22. 22:35
34/69 anonim válasza:
Nekem őszintén szólva tetszik. Mondod hogy még jobban meg lesz húzva és strasszok is lesznek rajta, szép! Az nekem sem tetszik hogy a legtöbb ilyen ruha derékban törve van, idétlen. Csípőnél sokkal szebb. Az a belinkelt molettes ruha tök gáz! Terhes hálóing jut róla eszembe. De ez a "nem tudom" érzés ne legyen benned, várd ki a végét, és ha akkor sem tetszik 100%osan, még mindig lehet változtatni rajta ha van idő.
2012. szept. 22. 22:39
35/69 anonim válasza:
Őszinte leszek, szerintem nem sokban különbözik az alakod, csak azon a nőn még előnytelenebb a ruha, és ódivatú. A te ruhád legalább egyezik a mai trendekkel, de ettől függetlenül nem áll neked jól. Ne menj falnak, de tényleg hasonlóan telt vagy, mint az a nő, csak valószínűleg a modell magasabb, és ahhoz "van vagy 100 kiló", te meg 160 körül lehetsz, és úgy vagy 70. Elárulom: az arányaitok egyeznek, teltek vagytok, ennyi. Mozogni kell, főleg a karodat kéne edzened egy kicsit, hogy ne lötyögjön ki a ruhából. Én is csak 165 centi vagyok, ehhez 53 kiló, és még engem is teltnek mondanak néhányan, ha 70 kiló lennék, valószínűleg gurulnék.
2012. szept. 22. 22:41
36/69 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,sajnos.Egyszerűen közönséges maga a ruha.A fekete szalag felnyom,és kidudorítja szó szerint a hasadat.Bocsi,de ezzel mellé lőttél.
2012. szept. 22. 22:48
37/69 A kérdező kommentje:
a fekete szalag két gombostűvel van odatűzve, az nem "nyomhat fel", az kva élet...
2012. szept. 22. 23:02
38/69 anonim válasza:
Szerintem optikailag értette 22:48 a "felnyomást", úgy, mint ahogy mások úgy fogalmazták ezt meg, hogy összenyom, és ketté vág. Nyilván ezek is az optikai hatásra vonatkoznak.
2012. szept. 22. 23:21
39/69 anonim válasza:
Én is olyasminek látlak, mint a másik belinkelt képen a nőt, bár ő tényleg magasabbnak tűnik.
Úgy látom, már szinte kezdesz megsértődni a sok őszinte válaszra, pedig te magad kérted...
Én is tiszta ideg lennék a helyedben, de attól, h megmagyarázod, miért jó a fekete szalag, attól az még nem lesz valóban jó, csak te toporzékolsz. Mikor lesz az esküvő?
2012. szept. 23. 08:17
40/69 A kérdező kommentje:
október közepén. mondom, hogy szinte nem is fog látszani a szalag, mert tele lesz strasszokkal, de kell rá valami oda, mert nagyon idétlen nélküle
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!