Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű volt az esküvői tortátok? Hány szeletes, emeletes, színű? Hány vendég volt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 07:08
1/9 anonim válasza:
3 emeletes volt. Orosz krem, fekete erdo, csokolade.
A szeletek szamat nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Nekünk 50 szeletes Turó, eper, csoki lesz plusz tudom hogy a rokonok is hoznak még nállunk ez szokás. (Aug 15.)
3/9 anonim válasza:
Jogurtos, 3 emeletes, 60 szeletes, kb 45en voltunk.
4/9 anonim válasza:
Mi több mint 120-an voltunk. Az esküvői torta 40szeletes volt, eszterházy. fehér, hattyúpárral (meghívónkon is hattyúk voltak). Mellé rendeltünk még 10 féle, mindenféle ízű tortát. A legkelendőbb a tiramisu volt.
5/9 anonim válasza:
Azt már nem tudom pontosan, hogy hány szeletes volt, de három emeletes málna és eper ízű.
6/9 anonim válasza:
5 emeletes: 2 csoki, vanília, citrom, eper.
Ez sok szeletes volt, nem tudom pontosan, mi 250-en voltunk. Sátras lagzi volt.
7/9 anonim válasza:
90 vendég, 3 emelet: Eszterházy, dupla csokis, meg feketeeerdő. A cukrász azt mondta, hogy ne kell annyi szelet ahány vendég, mert úgyis mindenki kicsit kér, mert a vacsi után már csak a szeme kívánja. Nekünk is maaradt ki bőven, ami nem volt gond. Olyan 80 normál szelet körül lehetett.
8/9 anonim válasza:
88 vendég, két emelet, gesztenye, puncs, szögletes, fehér, marcipánnal bevont. Fehér barackvirágokkal.
9/9 anonim válasza:
220 vendég, 5 emeletes volt a torta: Eszterházy, feketeerdő, eper, csoki, rumos diókrém. Nagyon gyönyörű volt, sajnos nem emlékszem, hogy hány szeletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!