Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői tortátok volt? Vagy milyet szeretnétek? (Link)
Még nem volt,de remélhetőleg nem sokára lesz! :) Nem szeretnék túl csicsásat,a finom eleganciát,letisztult színeket és formákat kedvelem, valami ilyesmire gondoltam:
Nagyon szépen köszönöm!:D
Várok még!:D
Első köszönöm,de az már meg van hol lesz készítve csak még pontosan nincs meg hogy milyen!:D
Hú, a magyar népmesékes gyönyörű lehetett :). Egyébként nekem fogalmam sincs, milyet szeretnék majd (csak azt tudom, hogy kb. 3emeletes szeretnék, és az egyik emeleten legyen gyümölcsös krém :D). Most vmi olyan elképzeléseim vannak, hogy:
-törtfehér pasztellszínekkel kombinálva (de nem bugyikékkel meg rózsaszínnel, nem szeretném, ha ilyen gyerekszoba-jellege lenne)
-egymással harmonizáló, nem túl harsány színek
-torta alakba elhelyezett cukormázas sütik (bár ez lehet, hogy túl formabontó lenne :D)
Mindenesetre nem bánnám, ha nem vmi sablonos, szokvány torta lenne, legyen benne vmi kis "őrültség", vmi plusz... anélkül, hogy túldíszített lenne.
Amik egyáltalán tetszenének (netről szedve):
[link] ... innen a 3., a 16. és a 17.
Nekünk a szüleim hozták. Kerek volt, a kedvenc virágommal, napraforgóval díszítve. Viszont nem tudtuk felvágni. Se ketten, se a férjem, pedig izomból ráfeküdt a késsel. Akkor derült ki, hogy anyámék egy fakorongot bevonattak marcipánnal :))
Utána kaptuk meg az igazit (a pincér alig tudta kihozni, annyira rázta a röhögés az előző miatt). Szép is volt és finom is, de nekem az első tetszett, az ötletessége miatt :)
Odavagyok a gyümölcsökért, és vidám, nyári esküvőt tartottunk, szóval egy gyümölcsös tortát választottunk. 3 szintes volt, mert olyan állványa volt a cukrásznak, fehércsokiba mártott rolettikkel voltak körülrakva a szintek, a tetején pedig gyümölcsök voltak, kb. mint ezen a képen, csak minden szint külön.
Nekünk tűzpiros volt fehér mintával , csodás volt, innen loptam az ötletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!