Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvői tortátok vagy milyet szeretnétek?
Nekem még ötletem sincs, hogy milyen legyen, de valami különlegeset és nagyon emlékezetes tortát szeretnék.
Ja és milyen volt a tortadísz?
Nekünk ilyen volt (2006/2-es kép): [link]
de nem itt csináltattuk, hanem Dabason. 4 emeletes volt, csoki, gesztenye, eszterházy, citrom. Fini volt, bár mi alig kóstoltuk meg. A legdrágább a sok marcipánrózsa volt rajta, de az egész torta kijött 18 ezerből (bár ezt nem kérdezted).
A Horváth Cukrászda honlapjáról érdemes ötletet meríteni, de máshol sokkal olcsóbb. Persze érdemes lecsekkolni, hogy azért finom is legyen.
Sok boldogságot Nektek!
nagyon köszönöm!:)
a D/66- os torta egyszerűen mesés:) az lesz az én tortám!!!:D
Előző vagyok...
Örülök, ha tudtam segíteni :-))) nagy szép esküvőt kívánok Nektek, minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek!
Én mindenképp valami modern, óriási tortát szeretnék. Egyszer láttam szökőkutast, na az valami gyönyörű volt.. Bár nem tudom honnan rendelték, de én is olyat szeretnék majd.
Stílusra meg valami olyasmit, amik itt vannak.
Kedves Válaszoló!
Mi is a 2006/2 tortát szeretnénk megcsináltatni jövőre, nem küldenél képet (ide vagy privit) hogy Nektek más cukrász hogyan csinálta meg? Nagyon hálás lennék! :)
Megint első :-)
A Sugar! is a Horváth Cukrászda része :-) tehát ugyanaz a design :-)
Kedves Utolsó Válaszoló!
Küldök neked szívesen képet, írj egy privit, akkor megjelenik az e-mail címed, mert itt sajnos nem engedélyezted a privi küldést!
Nekünk 3 volt. Mindhárom más ízű. Volt egy menyasszonyos, egy vőlegényes (külön-külön hozta be a vőfély), aztán meg egy hagyományos (dekorszín volt zöld-fehér). Mindhárom torta ötletét neten láttam.
Bocsi de az egész beszámolót tudom csak belinkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!