Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért, , ítélik el" azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, , ítélik el" azt aki már 20évesen férjhez megy?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz párommal az esküvőnk, 5éve együtt vagyunk én 20éves vagyok, főiskolára járok + mellette dolgozok, a vőlegényem pedig 26éves és ő is dolgozik.

Van már egy lakásunk, amin semmilyen hitel nincs, nagyjából már be van rendezve, de még eléggé sok változtatni való van rajta.

A lényeg h sokan csak kibeszélnek a hátam mögött, meg ítélkeznek, hogy vajon miért megyek hozzá 20évesen??? Biztos terhes vagyok stb...

Nem értem, hogy miért kell minden áron terhesnek lennem vagy valamilyen más probléma miatt férjhez mennem. Miért nem lehet csak szimplán az h már 5éve jóban, rosszban együtt vagyunk és imádjuk egymást?

2012. szept. 5. 13:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Mi 22 évesek voltunk mindketten mikor összeházasodtunk és mi is megkaptuk azt a kérdést hogy jön a baba??

De a bab nem jött csak szerettük egymást és kész ennek már 7 éve lesz és közben a babák is megérkeztek..

Ne foglalkozz senkivel sok boldogságot!

2012. szept. 5. 14:19
 22/41 anonim ***** válasza:
94%

Ezeknek az embereknek nem a kibeszélés, az elítélés a céljuk. Szerintem találtak egy témát, amin jót lehet "csámcsogni". Ha pozitívan foglalnak állást, nincs miről csámcsogni, azt csak negatív vélemény esetén lehet. Ne törődj velük.

Egyébként én is 20 évesen mentem férjhez, főiskolás voltam. 25 évesen szültem. Ma 47 éves házasok vagyunk. Nem untuk meg egymást, nem váltunk el, tehát igenis, lehet így is csinálni. Csak rajtatok múlik, hogyan alakul a jövő. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.

2012. szept. 5. 14:23
 23/41 anonim ***** válasza:
92%
Én 22 voltam amikor férjhez mentem, persze mi is ugyanezt kaptuk, bár férjem 30 volt. Azóta van saját lakásunk, autónk, én elkezdtem azegyetemet munka mellett, de a legnagyobb boldogságunk az 1 éves kislányunk. 25 voltam, amikor született. Tőlem is megkérdezték , hogy nem korai-e, legszívesebben visszakérdeztem volna, hogy az meg nem késői- e, hogy te 35 évesen egyedül vagy és a bulizás meg a pasizás tölti ki az életed. Azok is elválnak akik később házasodnak, szerintem nem ezen mùlik. Ha nektek így jó mire várnátok?
2012. szept. 5. 14:40
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs jobb dolguk annál, hogy ezen csámcsogjanak. Vagy éppenséggel, ahelyett, hogy a saját dolgaikat tennék rendbe, előszeretettel másokét akarják rendbe tenni.
2012. szept. 5. 15:14
 25/41 anonim ***** válasza:
92%

Sok oka van amikor elkezdődnek ezek a hülyeségek:

- rossz tapasztalatok

- rosszmájúság, irigykedés

- szimpla okoskodás

- esetleg csak a nagyon okoska kortársakhoz hasonlítgatnak.

Én 22 éves vagyok, most lesz esküvő, tervezzük már a babát.

Megvan hozzá minden, a páromnak jó munkahely, és beszéltünk már a főbérlőnkkel egy lassan esedékes eltartási szerződésről, nem kis házról van szó :).

Nekem is mindenki magyaráz hogy korai, mit tudunk még mi az életről, hát hülyék vagyunk-e, úgyis elválunk 2 év múlva.

Egy félretardált tapasztalt vén kolléganő végigkürtölte a fél munkahelyem hogy mekkora egy barom vagyok.

Arról nekik nem kell tudniuk mennyi mindenen mentünk keresztül a párommal, és hogy mióta élünk már együtt :)

De tanultam az esetből, senkinek semmit nem mondok magamról amíg nem muszáj, akkor is csak tőmondatokban. Közük nincs hozzá.

Ne foglalkozz velük, írták már feljebb hogy főjenek csak a saját levükben.

Sok boldogságot :)

2012. szept. 5. 16:10
 26/41 anonim ***** válasza:
90%

Én 19 éves voltam, mikor férjhez mentem, a férjem 21.

Nem volt úton a baba. (Bár sokan hitték)

21 éve vagyunk házasok. (3 gyerek)

Eddig működik a dolog :-)

Sok boldogságot Nektek!!!

2012. szept. 5. 16:46
 27/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon rendesek vagyok, hogy ilyen sokan írtatok :)

A 15.válaszolónak írnék személyesen is pár sort:

Honnan tudod, hogy nem számolhatom 15éves korom óta komolynak a kapcsolatomat? Ismersz?

Elmondom neked, hogy az 5év alatt, sőt a legjobban a kapcsolatunk elején olyan dolgokon mentünk keresztül, amin sokan egy évtizedes házasság alatt nem élnek át. Most ezeket lehet el fogod hinni, lehet nem, de ez nem változtat semmin. Most biztos gondolod, hogy jajj biztos meghalt a közös kiskutyánk stb..., de nem.

Miken mentünk keresztül?

- a vőlegényemnek kiderült, hogy agydaganata van (alig 16éves voltam), sok várakozás, vizsgálat a műtétig, megélni azt a napot amikor mellette alszol el, műtét előtt van és azt kéri tőled, hogy ha nem éli túl a műtétet, akkor legyek boldog és keressek magamnak másik fiút, vagy ha lebénul, akkor ne maradjak mellette, hanem éljem az életem.

A műtét sikeres lett, de még ezek után is szegénykémet támogatni kellett lelkileg is, meg fizikailag is...amibe enyhén szólva én is majdnem beleőrültem DE sikerült, túljutottunk rajta, mindent megtettünk amit csak lehetett. Én jártam vele minden vizsgálatra, én voltam bent hozzá az intenzív osztályon, mikor kiengedték én mosdattam meg, én etettem, én cseréltem neki az ágytálat...és nem más.

Szerintem, ha annyira komolytalan lettem volna 16évesen nem tartottam volna ki mellette, nem csináltam volna vele végig az egészet és nem gondoztam volna egy percig sem.

És nem egy ember mondta nekem utána, hogy ezt nem csinálta volna meg más 16éves , sőt sok huszonéves sem csinálta volna.

2012. szept. 5. 18:31
 28/41 anonim ***** válasza:
91%
Én négy hónappal az érettségi férjhez mentem. 19 sem voltam még, a férjem akkor töltötte be a huszat. A családban mindenki hiszirohamot kapott, gyanakodtak gyerekre, fenyegetőztek kitagadással, aztán megnyugodtak. És lássatok csodát, még 13 éve vagyunk már házasok, szinte soha nem veszekszünk, van egy öt esztendős kislányunk, kifejezetten jó módúan élünk. Semmi nem lett igaz abból, amit a család és a barátok megjósoltak. Te se hallgass rájuk kérdező!
2012. szept. 5. 18:58
 29/41 anonim válasza:
87%

Húha azért ez nem semmi :)

Ehhez nincs is mit hozzáfűzni,elismerésem hogy ezekre a dolgokra képes voltál!

Sok boldogságot!

2012. szept. 5. 19:19
 30/41 anonim ***** válasza:
87%
Amit te megtettél, azt sok "felnőtt" feleség több évtizedes házasság után sem teszi meg a férjével. Én 67 éves vagyok, sokat láttam, nem a levegőbe beszélek és nem frázisokat írogatok. Megérdemlitek, hogy boldogok legyetek. A sugdolózók meg pukkadjanak meg. Sok boldogságot kíván egy 7 unokás nagymama.
2012. szept. 5. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!