Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért, , ítélik el" azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, , ítélik el" azt aki már 20évesen férjhez megy?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz párommal az esküvőnk, 5éve együtt vagyunk én 20éves vagyok, főiskolára járok + mellette dolgozok, a vőlegényem pedig 26éves és ő is dolgozik.

Van már egy lakásunk, amin semmilyen hitel nincs, nagyjából már be van rendezve, de még eléggé sok változtatni való van rajta.

A lényeg h sokan csak kibeszélnek a hátam mögött, meg ítélkeznek, hogy vajon miért megyek hozzá 20évesen??? Biztos terhes vagyok stb...

Nem értem, hogy miért kell minden áron terhesnek lennem vagy valamilyen más probléma miatt férjhez mennem. Miért nem lehet csak szimplán az h már 5éve jóban, rosszban együtt vagyunk és imádjuk egymást?

2012. szept. 5. 13:13
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%
Ez ma már nem szokás, talán azért furcsálják az emberek.
2012. szept. 5. 13:16
 2/41 anonim ***** válasza:
95%
Sz@rd le, különben beleőrülsz. Bármit teszel, lesz aki beleköt...
2012. szept. 5. 13:17
 3/41 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként meg ne törődj vele ki mit mond...Ahogy leírtad, már elég "előrehaladott" állapotban vagytok. Akkor meg miért ne? Persze én sem mentem volna férjhez 20 évesen, sőt még most sem (27) akarok, de attól még nem ítéllek el.(1-es voltam)
2012. szept. 5. 13:18
 4/41 anonim ***** válasza:
45%

Azért, mert az ilyen fiatal, elsőszerelemházasságok mennek legelőször tönkre. Egyszer, egy szép napon mindketten rájönnek, hogy sosem voltak fiatalok.

Sok ilyen (kb. 7) ilyen házasságot láttam már, már egyik sincs meg, vagy ha meg is van, már voltak megcsalások.

2012. szept. 5. 13:21
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
4-esnek igaza van, de azért nem szükségszerű, hogy így legyen. Meg ettől még nem kell a másikat elítélni.
2012. szept. 5. 13:24
 6/41 anonim ***** válasza:
96%

nem ítélnek el, csak bunkó módon reagálnak. Én 26 évesen mentem férjhez, első kérdés: mi van, becsúszott a baba?

Mikor 2 év házasság után jött a baba, akkor is megkérdezték: becsúszott?

Tanulság: mindig van, aki nem tudja, mit illik mondani. Mondjuk annyi elég lenne, hogy gratulálok.

2012. szept. 5. 13:26
 7/41 anonim ***** válasza:
94%

Pontosan azért, amiért a 30 körülieket/túlikat azért, mert még NEM mentek férjhez ("biztos van valami defektjük, ezért nem kellenek senkinek...").

A nagy helyzet az, hogy az embereknek soha nem jó semmi.

Ezért nem is kell foglalkozni velük. Csak magatokkal foglalkozz és azt csináld, ami neked jó - hiszen a te életed, és a döntéseidért is te vagy a felelős, te viseled a következményeket. Akkor is, ha másra hallgatsz...

Amúgy meg... ha 5 éve együtt vagytok, szerintem azzal se lenne baj, ha babás lennél.

2012. szept. 5. 13:29
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Le kell őket sz@rni magasan és folyékonyan. Aki akar, az mindenben talál fogást. Nyuszika meg a sapkája esete. Ha negyven éves korotokig élnétek együtt és utána házasodnátok, akkor is csámcsognának rajtatok.

Vannak bevett szokások, és aki nem úgy csinálja, azt mindig megszólják. És persze jönnek a rossz példákkal, mennyien elváltak, szétmentek a korai családalapításból. Sok ilyen van, az tény, de nem vagyunk egyformák és különben sincs semmi közük ehhez a dologhoz.

Hosszú és boldog közös életet kívánok nektek!

2012. szept. 5. 13:30
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

A párom 19 volt, amikor elvettem (több, mint 10 éve), és baromira leszólták érte, pedig nem is baba miatt házasodtunk. Még az is, akinek a régi pártállami időkben a párttitkártól kértek engedélyt a házasságkötésre, mert 16 évesen felcsinálták.

Mindig azt kell nézni, aki megszól.

2012. szept. 5. 13:30
 10/41 milyen ***** válasza:
93%
Legyetek boldogok!
2012. szept. 5. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!