Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változott a kapcsolatotok a szüleitekkel mióta férjhez mentetek?
És gondolod, hogy ez az esküvő miatt van? Én ritkán vagyok szüleimnél, mert 5 óra autóval egy irányba, de ha ott vagyok nyilván mindent lehet ugyanúgy enni, inni és használni. És nem csak nekem a férjemnek is.
Az hogy azt mondod, hogy haza megyek, az teljesen normális én is így mondom, a férjem is, de még anyukám is, aki 30 éve nem lakik a szüleinél.
Az hogy ilyen rosszindulatúak veled, szerintem nem pusztán azért van mert férjhez mentél. Nincsen valami konfliktus a háttérben?
Semmi nem változott az esküvő után,csak az, hogy nekem most itthon van otthon,és már nem a szüleim házában.
De ha ott vagyok eszem, mozgok a lakásban...
Az első válaszoló vagyok. Ez nekem olyan furcsa amit írsz, hogy ilyen ellenségesek... a férjedet szeretik? Sokkal jobb körülmények közt élsz? Nem lehet hogy úgymond féltékenyek?
Nem lehetne ezt megbeszélni velük valahogy? Azért nem az az általános, hogy valakit szinte kitagad a családja csak mert házasságot kötött. Biztos bántja őket valami, jó lenne kitalálni mi, és akkor lehet orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!