Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebben az esetben ez jó ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben ez jó ajándék tőlem?

Figyelt kérdés

Engem és páromat meghívtak párom rokonai esküvőre (unokatestvére). Diákok vagyunk, és engem nem ismernek egyáltalán.

Saját bevételünk még nincs.

Én keresek 4700 Ftot, pont előtt 3 nappal (azt kikerekítem 5000-re) bedobjuk a menyasszony táncba, illetve készítek egy festményt róluk és bekeretezem. (grafikus vagyok)

A párom is szerintem 5000 Ft-ot be tud dobni (ő is diák, alig keres) illetve valami készített ajándékot csinálna (nagyon jó videókat vág össze).

Ennyi elég lesz? Mert ha nem, akkor nem megyünk el.

2012. aug. 31. 19:49
 1/10 yuda ***** válasza:
100%

Elég lesz.:)

Nagyon szép tőletek, hogy gyakorlatilag erőn felül adtok.

Tőlem csillagos ötöst kaptok az biztos.

2012. aug. 31. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mivel nem vagytok házasok, ajándékot elsősorban a párod szüleitől várnak. Nagyon szép dolog, hogy ti még ezen felül adtok, ennyi pont elég, úgyis kb. a kaja árát illik "megadni". Mivel diákok vagytok, úgysem várnak el ennél többet.
2012. aug. 31. 19:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Várjunk azt kihagytam, hogy egyetemen tanulunk. Nekem még anya fizeti a tanulásom, az ott lakást, illetve alkalmi melókat kapok (ezért lesz 4700 Ftom) barátom meg nagyon minimálisat keres (épphogy megél). Így is elég? Mert szerintem ti gimire gondoltatok.

Ha így is korrekt, akkor megyünk, de ha így már nem akkor légyszi még írjátok meg. Köszi!

2012. aug. 31. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem gimire gondoltam. Szerintem nem elvárás, hogy valaki egyetem mellett dolgozzon, ha ezt teszi, azt muszájból csinálja, nem? Ha normális a pár, tudja hogy nem vet fel titeket a pénz és eltartottak vagytok, akkor is, ha dolgoztok, mivel a munka elsősorban az egyetem, amiért nem kapsz pénzt.

Menjetek nyugodtan és érezzétek jól magatokat!

2012. aug. 31. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Így bőven elég,nagyon szép gesztus :)
2012. aug. 31. 20:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megmutatom a barátomnak mit írtatok :)
2012. aug. 31. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi is ennyit adunk egy gyerekkori barátnőm esküvőjén kb. egy hónap múlva. Egyikünknek sincs még állása, én most reménykedek...

Egyetemistától nem várhatnak többet...

2012. aug. 31. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy hónap múlva lesz az esküvőnk, a barátom húga "friss"diplomás-(tavaly végzett)sajna nincs munkája, az öcsém meg minimálbért keres...Nem várom tőlük,hogy nagy ajándékot adjanak. Sőt igazából senkitől sem, mindenkinek nehéz ha jól tudom a barátaink közösen dobnak össze valamennyi pénzt, de ha nem jön a ki a vacsora se belőle nem bánjuk, nem azért csináltuk a bulit:)

szerintem szép dolog, hogy valamennyit adtok illetve a festmény tök jó ötlet remélem mi is kapunk valami személyes dolgot is, nem csak pénzt....

Szerintem minden normális pár úgy gondolkodik, hogy a vacsora ára nekik megvan ezért rendezik az esküvőt mert kitudják fizetni. Onnanól az a fontos, hogy ott legyenek akiket meghívtunk, nekünk egy ismerős most jelezte, hogy nem jön el mert nem tudna megfelelően honorálni nekem ez sokkal rosszabbul esett mintha hozott volna egy bólés tálat:)

Szóval menjetek csak el...

2012. szept. 1. 09:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Már csak az a kérdés, honnan szerezzek fényképet amit lefesthetek, mivel nincsenek fent facebookon :) hajaj...
2012. szept. 1. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Bőven elég amit adtok,mi ennyit sem vártunk el azoktól akik olyan meghivottak hogy nem keresnek igazán.

Párod szülei fénykép ügyben biztosan tudnak segiteni,szerintem az egy szép ajándék. (egyszerű de szép kereteket yiskben láttam olcsón)

2012. szept. 3. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!