Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándék ötletek tudtok esküvőre?
Azért legyen benne pénz is? Ha igen, akkor pl:
-veszel egy több rekeszes dobozt (teásboltokban lehet pl kapni)és minden részébe teszel valamit, ami megkönnyíti,komfortosabbá teszi a kezdő házaséletet. Ezek lehetnek pl finom kávék, teák, fűszerek, masszázs olaj, stb, az egyik rekeszbe pedig beleteszed a pénzt
-veszel egy szép üveget (erre akár még festhetsz is saját kezűleg, ha személyesebbet akarsz), és telerakod JÓ MINŐSÉGŰ penne tésztával. A tésztákba pedig bele lehet csavarni a pénzt
- díszpárnát varrathattok (akár valamilyen személyes fényképet rá lehet nyomtatni az anyagra) és a belsejében a tollak közt lesz a pénz
Én az állatkertben örökbe fogadtam az ifjú pár nevére (az esküvő dátumától egy évre) egy elefántot. Az alap örökbefogadás 2-3 ezer Ft, már nem emlékszem, és fényképet is adnak az állatról, meg oklevelet. A drágább csomagban állatkerti belépő is van.
Nagyon örültek neki, pedig elvileg semmilyen ajándékot és pénzt sem kértek.
én ilyet csináltam most esküvőre,kicsit másabb dolgok kerültek bele (óvszer nekem nem esküvőrew való,ahol a 90 éves nagyi is ot van)
a dobozka ékszertartóként nagyon szép
Natúr dobozt én festettem,nevüket fa betűkkel ragasztottam,fényképeikből montázst ragasztottam az üvegre,stb
ha kell segitek,hogy hogy csináld
Az allatorokbefogadas jo otlet en is szeretnek egyet,
Penzt azt adni fogunk csak melle meg valamit szeretnek kesziteni vagy valamit venni....
9:34-es Azert ovszert en se adnek de az elso weboldal tok jo !
Koszonom mindenkinek....
Ha valaki tud meg letszi irjatok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!