Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ajándék ötletek tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándék ötletek tudtok esküvőre?

Figyelt kérdés
Lehetoleg otleteset es ne olyant ami csak a penzrol szol....
2012. aug. 24. 08:46
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
mostmár csak pénzt szoktak adni, mivel általában mindenük megvan az egybekelteknek csak felesleges dolgot tudnál adni. Én mostanában voltam pár esküvőn, kaptak érdekes dolgokat, valaki szőnyeget adott,amikor a fiatalok már rég együtt éltek berendezett lakásba. Úgyhogy a pénzt tanácsolom , vagy kérdezd meg hogy pénzt akarnak e vagy ajándékot,mert ezt illik a meghívó átadásánál megmondani.
2012. aug. 24. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Háztartási ezközök? Utazási utalvány ahány ft akarsz... Szerintem ezek hasznosak.
2012. aug. 24. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Azért legyen benne pénz is? Ha igen, akkor pl:

-veszel egy több rekeszes dobozt (teásboltokban lehet pl kapni)és minden részébe teszel valamit, ami megkönnyíti,komfortosabbá teszi a kezdő házaséletet. Ezek lehetnek pl finom kávék, teák, fűszerek, masszázs olaj, stb, az egyik rekeszbe pedig beleteszed a pénzt

-veszel egy szép üveget (erre akár még festhetsz is saját kezűleg, ha személyesebbet akarsz), és telerakod JÓ MINŐSÉGŰ penne tésztával. A tésztákba pedig bele lehet csavarni a pénzt

- díszpárnát varrathattok (akár valamilyen személyes fényképet rá lehet nyomtatni az anyagra) és a belsejében a tollak közt lesz a pénz

2012. aug. 24. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
2 szép kristály pohár és a nevüket belegravíroztatod. Mennyit szánsz rá? Azt tudni kellene.
2012. aug. 24. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Esetleg adhatsz aranyékszert is, ha tudod h milyen stílusút kedvel a pár. Ha mégse tetszik nekik, akkor is lehet befektetésnek tekinteni és ha valamire gyűjtenek és már majdnem megvan rá a pénz, akkor el tudják adni és ezzel az összeggel kipótolni.
2012. aug. 24. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Én az állatkertben örökbe fogadtam az ifjú pár nevére (az esküvő dátumától egy évre) egy elefántot. Az alap örökbefogadás 2-3 ezer Ft, már nem emlékszem, és fényképet is adnak az állatról, meg oklevelet. A drágább csomagban állatkerti belépő is van.

Nagyon örültek neki, pedig elvileg semmilyen ajándékot és pénzt sem kértek.

2012. aug. 24. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

[link]

[link]

én ilyet csináltam most esküvőre,kicsit másabb dolgok kerültek bele (óvszer nekem nem esküvőrew való,ahol a 90 éves nagyi is ot van)

a dobozka ékszertartóként nagyon szép

Natúr dobozt én festettem,nevüket fa betűkkel ragasztottam,fényképeikből montázst ragasztottam az üvegre,stb

ha kell segitek,hogy hogy csináld

2012. aug. 24. 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Az allatorokbefogadas jo otlet en is szeretnek egyet,

Penzt azt adni fogunk csak melle meg valamit szeretnek kesziteni vagy valamit venni....

2012. aug. 24. 09:35
 9/9 A kérdező kommentje:

9:34-es Azert ovszert en se adnek de az elso weboldal tok jo !

Koszonom mindenkinek....

Ha valaki tud meg letszi irjatok... :)

2012. aug. 24. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!