Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szülőként mennyire örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőként mennyire örülnétek ha a fiatok/lányotok olyan emberrel házasodna össze aki beteg?

Figyelt kérdés

Konkrétan mindennapokban csak apróságokban akadályozza a betegsége,még nem tudják mi is a betegség pontosan, szervi, próbálják évek óta gyógyítani,sikertelenül.

Egyébként értelmes,szeretni való ember,még egészséges volt amikor megismerkedett a gyerekeddel,de előjött ez a betegség,és évek óta nem tudják meggyógyitani.

Mit szólnál ha azzal állnának elő,hogy összeházasodnak,és a beetgség ellenére gyereket akarnak?

Nem féltenéd hogy lehet örökletes betegség is? Vagy súlyosbodik és belehal esetleg? Megpróbálnád lebeszélni esetleg?

2012. aug. 27. 14:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Páromra vonatkoztatva sosem tudnám ilyenért elhagyni.

Nincs gyerekem még,szülőként nem tudok gondolkodni.

Nem tudom beleképzelni magam a szülők helyébe,akik felneveltek egy boldog egészséges gyereket,és ahelyett hogy boldogan élné az életét és lenne egy egészsége párja,akivel csinálnának egy csodaszép unokát,ahelyett a szenvedésüket kell végignézniük,hogy lehet rááldozza a fiatalságát a párjára.

Remélem sosem tudom meg milyen ez egészen közelről.

2012. aug. 27. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Én autoimmun beteg vagyok. A végeredmény teljes leépülés ! Még nincs látható jele, persze tünetek vannak, amit csak én tudok és akinek esetleg elmondom. A páromnak elmondtam, mert nem akartam, hogy úgy érezze becsapták. Nem tágított mellőlem bármit mondtam. Azóta a férjem, de az anyósék még mindig nem tudják. Nem akartam, hogy tudják, mert ez csak ránk tartozik és a párom azt mondta nem váltatna semmit a szavuk, így pláne nem éreztem úgy, hogy meg akarom osztani velük azt amiről nem szívesen beszélek .
2012. aug. 27. 17:14
 13/14 harleynagyi ***** válasza:
Ha a ferfi igazan szereti a baratnojet sajat maga engedi el hiszen ha sulyos a betegsege hogy tudd lekotelezni egy egezseges fiatal not hogy vegig neze a szenvedeset a masik csalad alapitasnal nagyon is ki kell kerni az orovosok velemenyet hiszen ha gyoszereket szed a beteg ferfi kitudja hogy a baba egezsegesen szuletne-e meg .... Erdekes kerdes ez hiszen En is szulo vagyok , e En meg probalnam lebeszelni a lanyomat a hazassag kotesrol ,
2012. aug. 30. 06:52
 14/14 A kérdező kommentje:

06:52:

És ha a te lányod lenne beteg és a párja ezért el akarja hagyni?

2012. aug. 30. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!