Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a párom...

Mit tegyek, hogy a párom belássa, hogy beteg?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a páromat,ő egy alapvetően kedves,jóravaló ember.Néha kazonban,minden ok nélkül kifordul magából és elutasítóan,durván viselkedik velem és a többiekkel a környezetében.Kötekszik,duzzog,gorombán reagál vagy csak szimplán teljesen befordul és nem vesz tudomást a többiekről.És hangsúlyozom,minden ok nélkül.Ez a furcsa viselkedés van,hogy pár óráig,van,hogy 1-2 napig tart,utána magától átbillen és úgy csinál,mintha nem történt volna semmi.Pl beleköt valakibe,rá 10 percre pedig megkérdezi az illetőt,hogy miért van megsértődve.Ha szembesítik azzal,amit mondott kimagyarázza.Mindig mindent kimagyaráz.Meggyőződésem,hogy pszichésen beteg,és félek,hogy ez csak súlyosbodni fog.Ő nem ismeri be,hogy néha nem normálisan viselkedik.Hogyan vegyem rá,hogy belássa,beteg és segítségre szorul?

Előre is köszönöm.

28/N

2012. aug. 11. 00:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel videóra amikor nem normális. Majd amikor normális állapotban van, nézze végig.
2012. aug. 11. 00:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam,csak félek,hogy erre bekattanna.Így is már én és a család többi tagja is retteg tőle,hogy rájön az "5 perc"...
2012. aug. 11. 00:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj vele elbeszélgetni,de ha nem vezet semmire,akkor küld pszichológushoz!A másik meg az,hogy fiatal vagy még ahhoz,hogy mindenbe beletörődj!:)
2012. aug. 11. 01:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd ott, ha neki semmi baja magával, akkor semmi baja. Nem mindenki beteg aki nem úgy viselkedik ahogy te...
2012. aug. 11. 01:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy nem beteg, csak szimplán bunkó.
2012. aug. 11. 02:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebből pedig nem lehet kigyógyítani senkit.
2012. aug. 11. 02:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Mintha rólam írtad volna :D
2012. aug. 11. 03:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Rólam beszélsz? lehet lelécelni
2012. aug. 11. 05:31
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
Hát én nem szeretnék vészmadár lenni de az nem lehet,hogy elvonási tünetei vannak?Mert ebből a viselkedésből arra lehetne gondolni.Lehet,hogy füvezik??!!Vagy más "anyaghoz"nyúl?Ezt nem lehet számításba venni??
2012. aug. 11. 07:36
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy túl érzékeny lelkű a Párod?:)))

Én (43 F) ilyen vagyok,és sajnos a Barátnőm ennyire nem.Sokszor észre sem veszi,hogy milyen tapintatlan beszólásai,és dolgai vannak.Én is ilyenkor duzzogok,és rosszkedvű leszek.Természetesen én vagyok beteg ahelyett,hogy elismerné,milyen nyersbunkó ilyenkor.

Próbáld megfigyelni,hogy mik azok a dolgok,témák,amikre úgy reagál.Lehet hogy meglesz a megoldás,és próbáld kerülni azok generálását.

2012. aug. 11. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!