Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti is igy gondoljatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is igy gondoljatok?

Figyelt kérdés
Ugy gondolom, hogy nagyon el van tolodva a ferjhezmenes,es szerintem azert van ez, mert nagyon sokan tovabbtanulnak es ha parjuk is van, meg kell teremtsek a korulmenyeket az egyutteleshez, a lagzihoz, ami beletelik 1-2 evben minimum. Csak azt nem ertem, hogy aki 20 evesen ferjhez megy, azt miert szoljak meg? Mert ha nem tanulnak tovabb akkor tudnak menni dolgozni, es megtudjak teremteni a korulmenyeket, ami szukseges nekik az egyutteleshez.
2012. aug. 21. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
h.lye kérdésre akarsz hülye választ, vagy közhelyre közhelyet?
2012. aug. 21. 14:11
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Mert általában a primitív senkik akarnak hamar férjhez menni, akiknek nincsen semmilyen életcéljuk, ja és egyetlen önálló gondolatuk sem, csak odáig látnak, hogy lehet lagzit rendezni és feltölteni a fotókat aziwiwre, miközben nem is szerelmesek egymásba, csak örülnek, hogy végre találtak párt, és azt gyorsan le is foglalják maguknak, mert megvannak róla győzöődve, hogy úgy sem kellenének senkinek. Szerintem.
2012. aug. 21. 14:14
 3/12 A kérdező kommentje:
En csak azt akartam megtudni, hogy masok hogy gondolkodnak e tekintetben.
2012. aug. 21. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Olvasgass vissza itt ebben a témakörben, nagyjából naponta 10 hasonló kérdést tesznek fel, ugyanilyen okos magyarázattal, és büszkék rá, hogy megfejtették az élet nagy titkát. Velük kicsevegheted magad a témáról.
2012. aug. 21. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ez kb. akkora megállapítás volt, mint mikor a híradóban állatokat mutatnak, és a gyerek nagy büszkén kijelenti, hogy a lónak négy lába van.
2012. aug. 21. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi még bőven egyetemre fogunk járni, mikor lesz az esküvőnk (két tanús, lagzi nélkül), fiatalok is vagyunk, együtt élünk. Baromira nem érdekel, ki gondol miatta túl fiatalnak. Szóval általánosítani nem jó dolog ;)
2012. aug. 21. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Mégis ki szól meg ezért bárkit is? Mindenkinek a magánügye, mikor házasodik. Nagyon ráérhetsz, ha ilyenekkel foglalkozol!
2012. aug. 21. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

a második elmehet a búspics@ba, és akkor még szépen fejeztem ki magam!

én sem értem amúgy, ezt a megszólás dolgot. Nálunk mondjuk senki sem szólt meg, csak kérdezték, hogy miért sietjük el a dolgot. Nekünk most van meg rá a pénzünk, ha most nem tesszük, mindig lesz fontosabb, amire gyűjteni kell, pl. ház, gyerek, autó, ilyenek. Mi 21évesek vagyunk és októberben lesz a lagzi

2012. aug. 21. 18:12
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Mi 25evések vagyunk, most volt az eskuvonk, de 21evesen már együtt laktunk. Tanultunk is mindketten, dolgozunk is mindketten. Sajat lakasunk van, az eskuvore is mi gyujtottuk össze a pénzt. Aki amit azt megvalositja. Nem mell ehhez varni 40eves korodig. Aki addig vár egyszerűen el...baszta az idejét. Mi fiatalok vagyunk, egzisztenciank is van és hazasok is vagyunk. Reszemrol ennyi. Ui:mielőtt barki azt gondolná alanktoltak dolgokat felvilagositom h nem. Sajat kezem munkajabol van meg mindenem
2012. aug. 21. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért menjek el a "búsp*csába" egyébként, én csak kifejtettem, hogy miért szólják meg őket..
2012. aug. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!