Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne spórolni?
Tehát megterveztük az esküvőnket, egy hónap múlva lesz. Templomi-polgári, szép ruhák, étterem.
De hirtelen közbe jött egy 100-150 ezer forintos kiadás, így egy hónappal az esküvő előtt. A meghívók rég ki vannak küldve, nem is akarok és már nem is tudok helyszínt változtatni, ami nem is biztos, hogy olcsóbb lenne, mert oda sok dekoráció kellene.
24-en leszünk. Nem lesz fotós és videós sem, sem szülő köszöntő, sem pezsgőzés. A ruhám már félig kész, páromnak az öltönyéért a héten el kell menni, ezen már nem tudok spórolni. Úgy gondoltam a süteményeket és a csokrot magam készítem, sőt a kitűzőket és a csuklódíszeket is a vendégeknek.
De vajon lehet-e még valahol spórolni?
Kozmetikus: Egy tisztítás 5 ezer forint egy szempilla és szemöldök 1500 forint, smink 3500 forint.
Az étteremben nincs menü, mi magunk állítjuk össze, egy csirke főétel 20 300 ft, és egy sertés főétel 52 000 ft, és ez így is csak 3012 ft/fő. Ha leves is lesz az 17 600 ft. Így sincs 4000 forint fejenként.
Süteményeket meg sütöm magam azzal nincs gond.
A fodrász pedig nem kerül semmibe, így azon nem is tudok spórolni.
én is soknak tartom öltönyért a 60-at. Az én férjemnek bocskai öltönye volt, 30 ezer, plusz cipővel, inggel együtt volt kb. 40 - 42 ezer. Mi kerül 60-ba?
A ruha nem drága.
a kozmetikust sokallom én is. Szerintem ennyiért sok. Nekem 3000 ért csinálta próbával együtt.
Ha falun éltek, akkor elég szépen lehúz a kozmetikus! A pezsgőzést még megértem, de hogy nem lesz szülő köszöntő? 1-1 szál virággal?
Miért készül a ruhád, amikor bérelni lehet, igaz tavalyi vagy előtti kollekcióból is de elég olcsón.
Egyedül a kozmetikuson tudnál, de te tudod. Min. 5e. ft-tal bentebb lennél.. azért ez is valami. vagy miért vártatok még egy kicsit, hogy ne kelljen spórolni pezsgőn, virágon?? Ha süteményt és csokrot tudsz készíteni, akkor menne a dekor is.
Nekunk most volt az eskuvonk 50 vendeg volt.Amin sokat sporoltunk az a torta 50 db feher mignon es egy mini felvago torta marcipanos 7ezer.
A virag: kerti viragot kerj nalunk hortenzia volt olcso kiados mutatos es birja a meleget. Az 5 koszorus csokor es a menya egyutt 10 ezer.
Kozmetikus arckezeles 2700ft probasmink es smink 2500 ft (kisvarosban)
Autodeko:selyemszallag
deko: sajat keszitesu minden fillerekert keszult.
Fotoson nem sporolnek ez az egy ami orokke megmarad a kepek.Vannak jo fotosok olcson (kezdo fotosok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!