Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol lehetne spórolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne spórolni?

Figyelt kérdés

Tehát megterveztük az esküvőnket, egy hónap múlva lesz. Templomi-polgári, szép ruhák, étterem.

De hirtelen közbe jött egy 100-150 ezer forintos kiadás, így egy hónappal az esküvő előtt. A meghívók rég ki vannak küldve, nem is akarok és már nem is tudok helyszínt változtatni, ami nem is biztos, hogy olcsóbb lenne, mert oda sok dekoráció kellene.

24-en leszünk. Nem lesz fotós és videós sem, sem szülő köszöntő, sem pezsgőzés. A ruhám már félig kész, páromnak az öltönyéért a héten el kell menni, ezen már nem tudok spórolni. Úgy gondoltam a süteményeket és a csokrot magam készítem, sőt a kitűzőket és a csuklódíszeket is a vendégeknek.

De vajon lehet-e még valahol spórolni?

2012. aug. 21. 09:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mi is kevesen voltunk. Mindenki megtudta oldani a fuvart nem kellett külön busz. Szerintem ez nagy luxus. nálunk 6 kocsi volt, még fértek is volna be többen.Szóval oldja meg mindenki hogy jut oda.
2012. aug. 21. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Kozmetikus nem kell,fodrász esetleg,de nem fontos az sem.Étteremben,ha 2-4személyes tálakat rendelsz,olcsobban kijössz.Italra egy pezsgő,egy snapsz,üditők.Ha normális vendégeid lesznek,tekintettel lesznek az anyagiakra,és nem Jegert,wiskyt vendelnek.Kocsidisz nem kell,busz sem,akinek van kocsija,vigye el a többit.Mivel nem többszáz fős lagzi lesz,ne aggodj,olyan lesz,mint egy házibuli.Annak sem csinálsz nagy felhajtást.
2012. aug. 21. 11:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is a kozmetikuson próbálnék. Menj el másik kozmetikushoz is, ha tudsz, a közelben (mármint úgy értem, viszonylag elérhető távolságban, mert írtad, falun laksz), lehet, hogy olcsóbban meg tudnád úszni. 22ezer sztem brutálisan sok ezért.
2012. aug. 21. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekünk is idén volt, sok dolgon spóroltunk: autódísz szerintem fölösleges azt nem vettünk. Tortát nem marcipánborításút rendeltünk, hanem sima tortákat (gyümölcsös, csokis stb.) a marcipán nagyon drága és sokan nem is szeretik. Én magam kötöttem a csokrot, 2800 Ft-ért vettem 10 szál gyönyörű színű, hosszú szálú kálát virágpiacon, a kálát nagyon egyszerű összekötni, csomó videót találsz neten ezzel kapcsolatban. Süteményt tényleg süttethetsz rokonokkal is, amin meg a legtöbbet tudsz spórolni az az alkohol. Válassz olyanokat, amik gazdaságosabbak, pl bort, sört, töményt meg kevesebbet, mert az nagyon drága. Ételen is próbálhatsz spórolni, hogy esetleg kevesebb féle lesz, nálunk senkinek nem volt kitűzője és kardísze, még a vőlegénynek sem, mert nem akart, senki nem hiányolta és asztaldísz sem volt az étteremben csak a csokrom az asztalon, dobó csokor sem volt, azt dobtam.
2012. aug. 21. 12:40
 15/20 A kérdező kommentje:

Kozmetikus: Egy tisztítás 5 ezer forint egy szempilla és szemöldök 1500 forint, smink 3500 forint.

Az étteremben nincs menü, mi magunk állítjuk össze, egy csirke főétel 20 300 ft, és egy sertés főétel 52 000 ft, és ez így is csak 3012 ft/fő. Ha leves is lesz az 17 600 ft. Így sincs 4000 forint fejenként.

Süteményeket meg sütöm magam azzal nincs gond.

A fodrász pedig nem kerül semmibe, így azon nem is tudok spórolni.

2012. aug. 21. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor most tulajdonképpen mi a gondod?? Mert nekem egész másnap tűnk most az egész, mint a kérdésben.
2012. aug. 21. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:

én is soknak tartom öltönyért a 60-at. Az én férjemnek bocskai öltönye volt, 30 ezer, plusz cipővel, inggel együtt volt kb. 40 - 42 ezer. Mi kerül 60-ba?

A ruha nem drága.

a kozmetikust sokallom én is. Szerintem ennyiért sok. Nekem 3000 ért csinálta próbával együtt.

2012. aug. 21. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha faluban laktok miért nem mentek gyalog?
2012. aug. 21. 16:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha falun éltek, akkor elég szépen lehúz a kozmetikus! A pezsgőzést még megértem, de hogy nem lesz szülő köszöntő? 1-1 szál virággal?

Miért készül a ruhád, amikor bérelni lehet, igaz tavalyi vagy előtti kollekcióból is de elég olcsón.

Egyedül a kozmetikuson tudnál, de te tudod. Min. 5e. ft-tal bentebb lennél.. azért ez is valami. vagy miért vártatok még egy kicsit, hogy ne kelljen spórolni pezsgőn, virágon?? Ha süteményt és csokrot tudsz készíteni, akkor menne a dekor is.

2012. aug. 21. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekunk most volt az eskuvonk 50 vendeg volt.Amin sokat sporoltunk az a torta 50 db feher mignon es egy mini felvago torta marcipanos 7ezer.

A virag: kerti viragot kerj nalunk hortenzia volt olcso kiados mutatos es birja a meleget. Az 5 koszorus csokor es a menya egyutt 10 ezer.

Kozmetikus arckezeles 2700ft probasmink es smink 2500 ft (kisvarosban)

Autodeko:selyemszallag

deko: sajat keszitesu minden fillerekert keszult.

Fotoson nem sporolnek ez az egy ami orokke megmarad a kepek.Vannak jo fotosok olcson (kezdo fotosok)

2012. aug. 23. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!