Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon padlón vagyunk és ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon padlón vagyunk és ez a mi nagynapunk lenne. Ne tartsuk meg?

Figyelt kérdés
Most szombaton lenne az esküvőnk,de párom anyukája tegnap mehalt. Nagyon ki vagyunk és nem tudnénk örülni,pedig ez a mi nagynapunk lenne. A lagzit már lemondtuk,mert nem tudnánk bulizni,nem is illik. A polgárit vagy a polgári és templomi esküvőt ettől még megtartanátok?

2012. aug. 19. 10:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor megtartani nem illik, nem tudom ki hol él, hogy nem illik lemondani. Gyászban nem tartanak esküvőt, és úgy tudtam, hogy az édesanya halálát szokás gyászolni. Nem egy ötödrangú nagybácsi halt meg.

Egyébként kérdező a legegyszerűbb az lenne, hogy jövőre néztek egy időpontot és végig mentek a szolgáltatókon, hogy rakják át a foglalást, ez történt sajnos, akkor nem úszik a foglalókra adott pénz sem.

2012. aug. 20. 11:39
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem illik lemondani?! Szerintetek van olyan vendék, aki ezt az indokot nem értené meg?

Szerintem is mondjátok le. Nem tudom, mik vannak már lefoglalózva/kifizetve, de akármekkora összegeket is kell kifizetnetek, akkor is le kellene mondani.

Gondolom nem szeretnétek minden egyes házassági évfordulón erre emlékezni.

2012. aug. 20. 16:56
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Lagzit már lemondtátok,magát a szertartást már semmiből nem tart lemondani.

Én se tartanám meg,aki szerint nem illik,az jövőre már nem lesz a vendéglistán legfeljebb...

2012. aug. 21. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!