Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartsuk az esküvőt?
Figyelt kérdés
Esküvőt akarunk, de ő kínai én pedig magyar, ő Kínába akar, én meg itt...akkor most hol legyen? Nincs valami ötletetek? Nem szeretném ha ezért összevesznénk.
Előre is köszi =)
2010. jan. 22. 18:54
1/8 anonim válasza:
Hacsak ennyi gondotok van és emiatt osszevesztek,ez nem jo!Fel kell mérni,hogy te miért itthon és o miért Kinàban szeretné,ja és a csalàdotokkal mi lenne,hogy lesznek jelen?
2/8 A kérdező kommentje:
*Kínában
2010. jan. 22. 18:57
3/8 anonim válasza:
a férj jelolt kinai?akkor meggondolando!
4/8 anonim válasza:
Szerintem fontos, hogy komprumisszumot kössetek, a legjobb megoldás:
Se Kínában, se itthon ne legyen esküvő, hanem egy harmadik országban! ;)
5/8 anonim válasza:
Ahol több a rokon. Azt hiszem a kínai nyert
6/8 A kérdező kommentje:
Jó ötlet a 3. ország =)
2010. jan. 23. 18:52
7/8 anonim válasza:
18.37 :)))) ott a pont:)))
Szerintem itt is ott is. Abból baj nemlehet. De ha itt él a párod is, akkor miért szeretne Kinába menni?
8/8 anonim válasza:
gondolom azért, mert ott a családja. vegyetek figyelembe praktikus szempontokat, ott legyen, akinek a részéről több a vendég. sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!