Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon padlón vagyunk és ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon padlón vagyunk és ez a mi nagynapunk lenne. Ne tartsuk meg?

Figyelt kérdés
Most szombaton lenne az esküvőnk,de párom anyukája tegnap mehalt. Nagyon ki vagyunk és nem tudnénk örülni,pedig ez a mi nagynapunk lenne. A lagzit már lemondtuk,mert nem tudnánk bulizni,nem is illik. A polgárit vagy a polgári és templomi esküvőt ettől még megtartanátok?

2012. aug. 19. 10:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
nem,így még kimondani sem tudnám az igent,egésznek nem olyan hangulata lenne,ráadásul a két évforduló majdnem egy napra esne,biztos nem tartanánk meg.Őszinte részvétem
2012. aug. 19. 10:52
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Én elhalasztanám az biztos. Nem hiszem, hogy az anyukája halála után a párod képes lenne teljesen magát adni az esküvőn. Egyébként vele beszéld meg, ő mit mond? Azért ez egy óriási gyász, főleg neki.
2012. aug. 19. 10:53
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Mi is nagyon gondolkodunk rajta,hogy mi legyen,mert elég nagy esküvő lenne,120-130 emberrel és ezt így lemondani meg átteni az elég mocerás. Mert lagzi az majd lenne jövő nyáron a templomi esküvővel,de hogy mi legyen a polgárival.... :S

2012. aug. 19. 10:55
 4/23 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó te mekkora egy s*ggfej vagy :(

Szerintem ne tartsátok meg, nem vagytok olyan hangulatban és hát nem is hiszem hogy az lenne a ti nagyon boldog napotok :(

Részvétem :(

2012. aug. 19. 11:01
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Időközben törölték annak a válaszát. Szóval az első mondatomat ne vegyétek figyelembe.
2012. aug. 19. 11:02
 6/23 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló...gratulálok,ha tudtuk volna előre nyilván így csináljuk. Ha pedig vicc akart lenni,akkor ez itt most szerintem nem a humorizálás helye. A tiovábbiakban légyszíves kíméljetek a hasonló válaszoktól.

Többieknek,köszönöm.

2012. aug. 19. 11:02
 7/23 anonim ***** válasza:
98%

Ha a lagzi és a templomi esküvő csak jövő nyáron lenne, akkor a polgárit lemondani és áttenni már semmiség.

Én biztosan nem tartanám meg, egyik héten még temetés és halotti tor, egy hétre rá ugyanazokkal a rokonokkal oltári buli. Nem, inkább áttenném.

2012. aug. 19. 11:03
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

Mondjátok le, várjatok vele, 1-2 hónap múlva már esetleg lehet gondolkodni azon, hogy új időpontot kérjetek. Soha nem fogtok tudni úgy visszaemlékezni erre a napra, mint ahogyan azt kellene.

A polgári esküvőt töröltetni, a templomban az esküvői szertartás helyett abban az időpontban tartsatok egy emlékező-óra-hosszát, vagy valamit. Nem az igazi búcsúztatót, azt majd a temetéskor, de a pap egy imát, egy emlékezést, valamit elmondhatna anyósod emlékére.

2012. aug. 19. 11:03
 9/23 anonim ***** válasza:
6%

Ilyenkor már nem illik lemondani. Tudomásul kell venni - bár nem könnyű -, hogy az élet tud hasonlókat produkálni, valószínűleg nem ez lesz az utolsó.

Én megtartanám. Ha úgysem buliztok - amit nem is illik -, akkor az esküvőt meg lehet tartani. A templomiról nem tudom, mit gondoltok, de ha jelent nektek egyáltalán valamit Isten áldása, akkor mindenképpen ajánlott.

2012. aug. 19. 11:05
 10/23 A kérdező kommentje:

Közben az 5-ös válaszoló válaszát törölték...

Mindenkienk köszönöm a válaszokat. :))

2012. aug. 19. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!