Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mikor tartsuk meg a lagzit?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk. Mindig májusi lagzit szerettem volna, de júniusban végzem el a mesterit, májusban sesszió, aztűn disszertáció, félek, hogy nem lenne időm rendesen felkészülni az esküvő miatt, meg hogy hulla lennék az esküvőre ezek miatt. Tényleg olyan sok macera van egy esküvővel? Szerintetek össze lehetne illeszteni, vagy hagyjam inkább július-augusztusra? Lassan el kéne kezdjünk nézni éttermet, le kell foglalni, szóval el kéne dönteni, hogy mikor legyen. Szerintetek?
Nem lehet összeegyeztetni. Hiába kezded el időben szervezni, az utólsó hónapban van a legtöbb meló az esküvővel. Tapasztalatból mondom.
2011. ápr. 28. 10:01
2/12 Darcy01 válasza:
Szerintem se csináld egyszerre a kettőt. Szerintem 2 dolgot tehetsz: vagy a következő májust választjátok, vagy csak pár hónappal későbbre toljátok.
Augusztusban. szeptemberben is ugyanolyan szép lehet az idő, mint májusban.
Sok boldogságot!
2011. ápr. 28. 10:03
3/12 napietus válasza:
szerintem inkább halasszátok augusztusra. a feladatok közül sokat le tudsz passzolni, de én pl. pont a készülődést, szervezkedést élveztem a legjobban :) a sok tanulnivaló árnyékában nem tudnád elengedni magad, nem lenne olyan jó, mert ez stresszes időszak lesz Neked. szóval egy szó, mint 100, én augusztusra tenném, amikor már mindenen túl vagy, és teljesen erre tudsz koncentrálni.
ne beszélve arról, hogy sokkal kiszámíthatóbb az dőjárás is augusztusban, mint májusban. akkor lehet gyönyörű, verőfényes napsütés, de borongós, hideg, szeles idő is.
Sok boldogságot!
2011. ápr. 28. 10:04
4/12 anonim válasza:
Csak akkor van sok macera egy esküvővel,ha túlságosan rágörcsöltök.Jóval előtte is meg lehet szervezni mindent,de néhány hét alatt is tökéletes esküvőt lehet szervezni.Én nem halasztanám,ha egy májusi lagzi a vágyad.
2011. ápr. 28. 10:04
5/12 anonim válasza:
Hát szerintem azért annyira sok macera nincs, ha időben elkezded szervezni, nekünk júliusban lesz, és igazából már alig van valami dolgom, decemberben lefoglaltuk a videóst, fotóst, vőfély, januárban megvettük a ruhámat, foglaltunk éttermet majd zenészt, dekorost...most már csak a meghívókat kell elkészítenem, és a virágokat megrendelnem, talán mást nem :)
Szóval, szerintem ha időben elkezditek, akkor simán belefér a májusi esküvő :)
Sok boldogságot!
2011. ápr. 28. 10:05
6/12 anonim válasza:
Attól függ mennyi macerával jár, hogy mekkora esküvőt, lagzit terveztek:) nekem az első 300 fős volt, na az két-három hónap tömény ideget, futkosást és szervezést jelentett, a második meg 20 fős volt, de ott is az utsó egy hónap a szervezésről szólt..semmi képen nem javaslom a májusi esküvőt, akkor már inkább késő nyárit, július vége, augusztus..ekkor már le menne rólad a feszültség és ezerrel tudnál a szervezni valókra koncentrálni.
2011. ápr. 28. 10:06
7/12 anonim válasza:
attol fugg, h mekkora igenyeid vannak. de altalaban a menyasszonyok akar akarjak, akar nem, olyan felfokozott idegallapotba kerulnek az eskuvo kozeledtevel, h massal nagyon nem tudnal erdemben foglalkozni, csak azzal, h mindenki jol erezze magat, es elegedett legyen. en biztos a juliusi-augusztusi idopontot valasztanam, kulonben tuti begolyoznek. sok dolgod lesz, barmennyien is segitenek, azert a szalak megis a te kezedben futnak majd ossze.
2011. ápr. 28. 10:08
8/12 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha nem görcsölsz a lagzin nem esel abba a hibába, hogy tökéleteset akarsz, akkor meglehet a májusi is. Végül is ha ez volt mindig az álmod...
Az más kérdés, hogy a tabulás rovására nem mennének e a dolgok :)
2011. ápr. 28. 10:09
9/12 napietus válasza:
egyébként én is úgy gondolom, hogy ha előre dolgozol, akkor nem lesz kapkodás a végén. azért javasoltam mégis inkább a halasztást, mert egy nagy próbatétel közepén leszel éppen akkor. lehet, Te más típus vagy, de én magamból indultam ki, és nem tudtam volna úgy élvezni az esküvőmet, hogy közben azon görcsölök (mert azért csak eszedbe fog jutni aznap is, minden nap), hogy sikerül-e, hogy sikerül, mennyit kell még készülnöm, mit kell még megírnom, mit hagytam ki vajon. szóval inkább lelki, mint praktikus okokból ajánlottam az augusztust.
2011. ápr. 28. 10:14
10/12 anonim válasza:
Mi is jövőre akarjuk az esküvőt és nekem is utolsó év csak a Ba-n. Ezért én nem is mertem májusban gondolkodni, így az augusztusban maradtunk. Nem akarom életem legszebb időszakát a tanulással elrontani.A diploma is nagyon fontos, ezért sem akarom a kettőt együtt. Mindkettőre külön akarok koncentrálni, és átélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!