Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes Kecskeméten a lagzit tartani?
Kb. 50-60 főről lenne szó.
Pesten a Trófeagrillben mindent bele, kaja-pia-süti-alkohol fejenként 6000 forintért van 18-24ig utána 60 ezer óránként. Mondjuk kettőig mulatnánk, akkor 60 főre 8 ezerre jön ki fejenként a svéd asztalon 100 féle kaja, sütikkel, szeszes és nem szeszes italokkal együtt. Igazából ezt kellene überelni Kecskeméten, mert több a vidéki rokon, mint a pesti, és nem szeretnénk mindenkit felrángatni Pestre és autókáztatni őket, meg Kecskeméten a templom - polgálmesteri hivatal is nagyon jó, hogy egy téren van. A Három Gúnárt néztem, de elég unalmas a menü, ráadásul a legolcsóbb annyi mint a fenti 100 féle mindent bele menüje, de a Három Gúnáros árban nincs benne se az ital, se a sütemény, a korlátlan ital fejenként még plusz 4000 lenne!
Régebben jártam egy-két étterembe, amik jók voltak, na ezek már vagy bezártak, vagy mikor az utóbbi néhány hétben ettem ott borzalmas volt a kaja (Kb. mintha gyorsfagyasztott krumplit sütnék gyorsfagyasztott panírozott hússal) és drága.
Tud valaki valami jó helyet?
Szerintem a Sasfészek Étterem, esetleg a fekete gólya. :)
Meg van még egy hely, ahol sátras esküvőt csinálnak az étteremben, nem jut eszembe a neve, de az nagyon szép volt.. :)
Annak a helynek a nevét megérdeklődöm még.. :)
1. A mi lagzinkat 2006-ban - igaz saját helyszínen - a katonatelepi Holló vendégház csinálta. Ők kitelepülnek bárhova, ha ti adjátok a helyszínt, de szerintem megcsinálják Katonatelepen is.
2. Kecskeméten a Református Kollégium étterme is csinál lagzikat (ez nem egy sima menüs konyha, van menüjük is, jól főznek, de csinálnak nagy rendezvényeket és lagzikat is). Két helyszínt is tudnak adni: az Újkollégium éttermét és a tanítóképző kollégiuma mögött van a főépülete az éttermüknek, ott nagyobb a helyszínük. Az áraikat nem ismerem, de itt van ismerősöm, ha kell, tudok nevet, telefonszámot adni. Ja és akkor is megcsinálják a lagzitokat, ha nem református a templomi esküvő :)
Szia!
Nekünk a Holló Lakodalmasházban volt. www.hollogasztro.hu All inclusive lagzink volt, minden benne volt, de rugalmasak nagyon. Kaját is lehet más kérni. Mi pl. vittünk sütit, annak az árát levonták.
[link] (Igaz itt a tavalyi ár van fent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!