Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mikor tartsuk meg a lagzit?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk. Mindig májusi lagzit szerettem volna, de júniusban végzem el a mesterit, májusban sesszió, aztűn disszertáció, félek, hogy nem lenne időm rendesen felkészülni az esküvő miatt, meg hogy hulla lennék az esküvőre ezek miatt. Tényleg olyan sok macera van egy esküvővel? Szerintetek össze lehetne illeszteni, vagy hagyjam inkább július-augusztusra? Lassan el kéne kezdjünk nézni éttermet, le kell foglalni, szóval el kéne dönteni, hogy mikor legyen. Szerintetek?2011. ápr. 28. 09:57
11/12 anonim válasza:
Hát figyelj!Ha már megkerestétek mind a ketten az esküvőre a pénzt és meg van az az összeg amit rá szántok mindegy mikor van! :D
12/12 anonim válasza:
Nekem esküvőnk előtt volt a záróvizsgám egy jó hónappal. Hát az azt követő hónap nagyon kellett ahhoz, hogy az esküvőn minden szépen rendben menjen. Főleg az utolsó hét: menni a fodrászhoz fizura próbára, az utolsó ruhapróbára, ide-oda...
Szóval hidd el, nem kivitelezhető. Nekem a vizsgára való tanulás már így is nehéz volt, hogy ne az esküvőn járjon az eszem. Hát még ha rögtön abban a hónapban lett volna, meg is bolondulok. Akkor a vizsga se sikerült volna, de az esküvő se lett volna olyan, mint szerettem volna. Azt tanácsolom inkább másik hónapban legyen, ne májusban, de olyan amilyet megálmodtál/megálmodtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!