Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy fordulhatott ekkorát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fordulhatott ekkorát a világ? Csak nekem gáz, ha egy férfi felveszi a felesége vezetéknevét?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm felvette a felesége nevét Most ő pl. Nagy-Szabó Sándor. Régen,ha nem Szabó Sándorné lett volna a nőből,kb megkövezi a család....Én sem szeretem túlságosan a konvenciókat,de ez nekem már sok.
2012. aug. 9. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy mi közöd hozzá?????????

Nem kell a pofázás,csak a véleményeteket kértem.

Tök egyszerű.

2012. aug. 9. 14:57
 22/54 A kérdező kommentje:
Természetesen ez egy fake név és nem írtam ki az ismerőseim családnevét.
2012. aug. 9. 14:58
 23/54 anonim ***** válasza:
76%
Pusztán az, hogy más emberekkel foglalkozol és láthatóan zavar téged a dolog, holott még mindig nem értem, mert nem neked kellett felvenni a nevét és nem is neki a tiédet...
2012. aug. 9. 14:59
 24/54 anonim ***** válasza:
61%
Ilyet még én sem hallottam,hogy a férj felveszi a felesége nevét. Az pedig,hogy ez mennyire gáz e vagy sem azt mindenki maga ítéli meg. Mindenesetre nekem eléggé furcsa és szokatlan lenne mert ahogy magad is írtad generációk óta megszokott,hogy a feleség viseli a férj nevét és nem fordítva.
2012. aug. 9. 15:00
 25/54 A kérdező kommentje:
Alexandra kedvéért kiegészíteném a kérdést azzal,hogy csak nagykorúak válaszoljanak.
2012. aug. 9. 15:00
 26/54 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként ismerek egy párt, a srác egy az egyben felvette a felesége vezetéknevét, a sajátját elhagyta. Hogy miért? Az apja egy alkoholista, gyerek kora óta felé sem nézett és szabadulni akart még a nevétől is. Teljes mértékben megértem. És úgy gondolom mindenkinek lehet arra oka, hogy felveszi a felesége nevét, de ha nincs is különösebb, miért fáj az neked, hogy megteszi?
2012. aug. 9. 15:03
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
hidd el, utsó, aki itt válaszol, 90 %-ban férjnél van. sőt gyermeket is szültem már, mégsem botránkoztatott meg ez a dolog. a férjem pedig férfi, igaz én vettem fel az ő nevét, de ő is normális dolognak tartja ha mindkét fél kötőjeles.
2012. aug. 9. 15:05
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerosom, aki felvette a felesége vezetéknevét (az ovét teljesen elhagyva), mert a felesége egyke (ugye lány) és nincs ki tovább vinni a családnevuket. A férj vezetékneve meg tucatnév: pl. Kovács, Kiss..
2012. aug. 9. 15:05
 29/54 anonim ***** válasza:
97%
Én is boldog kapcsolatban vagyok a párommal és a gyerekünkkel, de soha nem akadok ki, ha valaki nem akar gyereket, nem akar házasodni, a férje veszi fel a nevét. 25N , te honnan gondolod, hogy amit te csinálsz az a jó? Sokan csinálták ezt, mégis romokban az életük. Miért kell valakit kritizálni, mert másképp látja a dolgokat, ez olyan nagyképű és unszimpi dolog.
2012. aug. 9. 15:06
 30/54 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem gáz.

Utolso vagyok.

2012. aug. 9. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!