Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fordulhatott ekkorát a világ? Csak nekem gáz, ha egy férfi felveszi a felesége vezetéknevét?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm felvette a felesége nevét Most ő pl. Nagy-Szabó Sándor. Régen,ha nem Szabó Sándorné lett volna a nőből,kb megkövezi a család....Én sem szeretem túlságosan a konvenciókat,de ez nekem már sok.2012. aug. 9. 14:41
11/54 anonim válasza:
Én még ilyenről nem is hallottam :O
Hát elég érdekes... nekem nem nagyon tetszik, de hát ők tudják :)
12/54 A kérdező kommentje:
Hohó,tízes,ha nem bírod cérnával,ne válaszolj.
Nő létemre nincs az az Isten,hogy a generációk óta nagy becsben tartott nevét összekutyuljam és ráerőltessem a vőlegényemre.Szerintem az összetartozást inkább a gyűrű jelképezi,sem mint a név.
2012. aug. 9. 14:51
13/54 anonim válasza:
Az ő dolguk. Ennyire ingerszegény az életed, hogy ilyeneken akadsz fenn?
14/54 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok,nem ingerszegény. De mi köze van egymáshoz a két dolognak???
2012. aug. 9. 14:55
15/54 anonim válasza:
Miért ne bírnám, mondd, mi nem tetszett a lelkednek? Voltak nálam durvábban szólók...?!
16/54 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz, más kérdés,h szerintem ez azért kicsit felesleges vagy értelmetlen v nem is tudom, h mondjam. én nőként nem várnám el a páromtól, sőt, eszembe se jutna ez a lehetőség.
17/54 anonim válasza:
Engem jobban izgat hogy mi lesz Risztovval
18/54 anonim válasza:
Jesszus, ha szerinted ezért nem férfi a férfi, akkor te soha nem tudod meg mitől az. Sajnállak, hogy ilyeneken kiakadsz, ettől egy férfi nem meghunyászkodik.
19/54 anonim válasza:
Naggyal és Szabóval dunát lehet rekeszteni. Nagy-Szabó kevesebb van. Szerintem ez lehetett a fő ok, szeretett volna kevésbé gyakori családnevet.
20/54 anonim válasza:
upsz... Dunát természetesen, nagy D-vel, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!