Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karib tengeren, tengerparti esküvőben milyen tapasztalatok van?
Boccs az offert,ez nektek
Kubában 1.5 millió lenne, minden papirral ,ruha ,torta fénykép stb. magyarban nem hinném h kijönne ennyiből . 2 éve sporolunk rá , szal közel sem állunk a gazdagsághoz...
Értelmesebbjének köszönöm a válaszokat
Idiótáknak meg üzenem , h lehet nem támadni kellene mindenkit hanem normálisan gondolkozni, akkor ti is vinnétek valamire...
Ki támadott?
Csak azt írták, hogy nem valószínű, hogy sok választ fogsz kapni mert a magyarok nem arról híresek, hogy a Karib tenger térségbe utaznak esküvőre...
Egyébként talán még Kuba lenne a legjobb választás szerintem, mert ott a legjobb a közbiztonság a lehetőségek közül.
Igen kijönn, ennyiből ,de ebben a nászút is benne van ugyan annyiért. :)
Köszönöm a video linket , kedves volt tőled.
Tényleg, ebbe bele sem gondoltam :)
Akkor a lényeg, hogy hitelesítsétek majd itthon :)
Miért, ha itthon 2főst tartotok a bunkó rokonaitok (saját szavaddal élve) nélkül, az is drágább, mint Kubában? Szerintem sok költséggel nem számolsz. A repülőjegy meg a szálloda egy dolog. De ott aprópénzért senki nem fog haptákba állni nektek a tengerparton. Max a látszatát köthetitek meg ott, gyakorlatban meg a hivatalban. Amivel meg csak a gond lesz itthon.
Jobban járnátok, ha kettesben egybekelnétek itt, aztán a nászút lenne valami nagyszabású külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!