Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a probléma a vőlegényemmel? Majdnem 10 év együttjárás után nemsokára összeházasodunk és nem mondd semmit mi lesz azután.
Bocsi, csak én nem hiszek az ilyen Happy end-be, tehát gondolom eddig nem sikerült ezt megbeszélni eljutottál odáig, hogy kiírd gyakori-ra, majd este minden rendbejött...
:)
Bocsi ez nekem mesésen hangzik... nah mindegy véleményem szerint előbb legyen kész a ház költözzünk át és csak aztán beszélehtnénk az esküvőről..:)
Nem lenne jó szerintem, ha összeházasodnátok és a felújítás várat magára, persze csak kis időre...közbe becsúszik a gyerek persze anyósékhoz...
Szóval én kőkemény sorrendet állítanék azért fel....
Gazdag, valószínű határozott szülők gyermeke...nem tehet róla, de nehéz lesz neki felnőnie. Nagy átlagban az ilyen szülők életképtelen gyerekeket nevelnek. A legszörnyűbb ami történhet, ha még a lakásvásárlást és felújítást is megcsinálják helyettetek. Ne hagyjátok magatokat!
Az én anyám és apám se nőtt fel soha. Hitelből építkeztek, de nem tudták fizetni, anyám szülei kiperkálták helyettük egy összegben, szépen bele lett ültetve ez a két rakás szerencsétlenség a készbe, soha nem tudták visszaadni mamáéknak a kölcsönt, soha nem nőttek fel. Én és testvérem sokat szenvedtünk ettől a két hisztis, egymással állandóan harcoló gyerekszülőtől. Testvérem meghalt. Én meg egy életrevaló felnőtt lettem, mert sose voltak olyan szüleim akik elkényeztettek volna. A párom is életrevaló típus, tehát a gyerekeink egy rakás szerencsétlenségek lesznek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!