Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a probléma a vőlegényemmel? Majdnem 10 év együttjárás után nemsokára összeházasodunk és nem mondd semmit mi lesz azután.
Ez elég lidércesen hangzik!
Közös célok, erőfeszítések, örömök...
Ha most leordítja a fejedet egy értelmes, és szokásos kérdésben, mire számítasz "függő" helyzetűként, a szülői házban?
26 éve születtetek, de úgy tűnik ő valahol leragadt...
26 évesek vagyunk a barátommal, 5 éve együtt lakunk, 9 éve együtt járunk és most lesz az esküvőnk.
Vettünk egy lakást, egy kocsit saját keresetünkből...együtt-(és úton van a kisbabánk), szülőktől viszonylag messze.
biztosan nem költöznék férjes asszonyként a férjem szüleihez, egyébként nagy gáz ha 26 évesen egy pasi úgy képzeli el, hogy az asszonyt haza viszi az anyjához..._D
Egyáltalán dolgoztok?-más kérdés hogy nem mennék hozzá, ilyen feltételekkel...mert lehet hogy az elmúlt 10 évben találkoztatok heti 5-ször de szerintem nem ismered eléggé....
a gond ott kezdődik, hogy tiniként jöttetek össze, gondolom első kapcsolat. a párod leragadt egy szinten.
más, aki már elköltözött otthonról, és utána kezd egy kapcsolatba, szinte rögtön összeköltözik, mert tudja, hogy az a normális, ha meg akarod ismerni a másikat.
ő meg még mindig abban él, mint a tizenévesek., hogy heti 3x találkozunk, néha együtt alvás, aztán jónapot.
nem szakadt még el a szüleitől, azért akar téged is odavinni.
ennek a kapcsolatnak nem jósolok nagy jövőt. eddig sem úgy tűnik, mintha nagyon együtt szeretett volna veled lenni...
Ő nem elég érett.
Egy komoly nő nem költözik a férj szüleinek a házába!!!
Én megkérdőjelezném, hogy ő egyáltalán akar-e házasodni...10 év sok idő és ő nagyon kerüli a témát.
Lehet ebből szakítás lesz.
Nem tudom szerintem én már megtettem mindent ami tőlem telik lány létemre! Nem úgy kellene, hogy a fiú gondoskodik az ilyen dolgokról, legalábbis iránymutatást ad?!Nagyon feszült és dühös vagyok emiatt. Ő persze mindig az anyagiakra hivatkozik ami azért szánalmas mert tele vannak lóvéval...szerintem egész egyszerűen fél mint az állat, hogy nem lesz ott apuci meg anyuci aki kifizesse a számlákat meg egyebeket hanem még költenie is kell a pénzéből olyanra amire nem akar.
Néha azt érzem nem is akar velem közös jövőt....
Voltam én is ilyen helyzetben nyilván fordítva. Éretlen a párkapcsolatra is, nemhogy a házasságra.
Úgy úgy képzeli, hogy lényegében beilleszt a mostani családjába, apuci neked is apuci legyen...stb.
A házasság egy új család létrehozása, az majd nyilván szoros kapcsolatban áll más családokkal, pl a szülőkkel, de nem része egyetlen más családnak sem.
Én hagynám ezt a házasságot, amíg ezeket nem tisztázzuk szépen nyugodtan, szeretetben, - erre meg te tudod mennyi az esély
köszönöm szépen a kommenteket mindenkinek!
A helyzet az, hogy tegnap válaszút elé állítottam és mindent sikerült nyugodtan felnőtt módjára megbeszélnünk és közös nevezőra jutnunk. A baj az volt, hogy kedves após nemhogy bíztatta volna gyereket még adta alá a lovat ami azért furcsa mert tök jó viszonyban vagyok a szüleivel. Szóval megbeszéltük,hogy nem másoknak akarunk megfelelni hanem magunknak és pont. Megvesszük a házat amit kinéztünk beszélünk építésszel és csak addig lakunk anyóséknál amíg feltételenül szükséges ergo amíg be nem tudunk költözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!