Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy csókot meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csókot meg tudnátok bocsájtani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Régóta vagyunk együtt, ez az idő alatt egyszer sem csalt meg.Megbánta és mondta,hogy semmi nem ér többet,mint mi. Be volt rugva, a nő nyomult rá, de nem jelentett a nő neki semmit.Azóta sem beszéltek.
2012. aug. 4. 07:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
53%

"Régóta vagyunk együtt, ez az idő alatt egyszer sem csalt meg. "

Nem tudom, hogy ezen mi nem érthető!! Régóta vannak együtt, ezidő alatt egyszer sem csalta meg (egészen idáig) hisz a csók is megcsalás. Vagy miért nem értesz vele egyet?? Szerintem egyértelmű volt ez a mondta a a kérdezőnek.

2012. aug. 8. 14:14
 32/39 anonim ***** válasza:
egyet értek a 29-es válaszolóval nő létemre. És aki lepontozta a gikszer szó helyesírását, hát egészségére:-D LOL
2012. aug. 8. 14:24
 33/39 anonim ***** válasza:
Nehéz döntés. De! Van egy gyermeke is, akinek apa kell. Csak egy csók miatt-szerintem- nem kell válni, mert ott a gyermek, aki a legjobban szenvedne. Van ilyen az ismeretségi körömben bőven. Én régen azonnal kidobtam volna azt az embert, aki megcsal. De nem voltak gyermekeim akkor még. Azóta viszont megbocsájtóbb lettem. A gyerek miatt. De! Nálam a megbocsátásnak ára van, mégpedig az, hogy ettől kezdve eljátszotta a bizalmam, és egy szava sem lehet, ha pia hatása alatt én is csókolózok, olyan férfival, aki semmit sem jelent. Tűrnie kell neki is. Nem azt jelenti, hogy törvényszerű, hogy megteszem, de ha kedvem van, megtehetem, és ő fogja be a száját, mert ő már vétkezett, most én következem. Ugyanis az a véleményem, hogy a cselekedeteinkért vállalni kell a felelősséget, pláne, ha családunk van, és megesküdtünk a hűségre. Én ezt megbeszéltem a férjemmel. Nem tudok róla, hogy megcsalt volna. Tudja, hogy ha megtenné, mire számíthat tőlem. Nekem nem ér annyit egy kis numera, hogy tönkretegyem a gyermekeim életét, és a családba, hűségbe vetett hitét. Mert a szememben az egy dolog, hogy engem átvágott- egyszer megbocsátható- de az megbocsáthatatlan, hogy megszegte a szavát, és tudatosan-hiszen felnőtt ember, és beszámítható-boldogtalanná tette a gyermekit, akik függenek tőle, bíznak benne, és imádják őt. Fontosabb volt neki egy kamaty, a gyermekeinél. Ugyanis egy válás után a második pár már kicsi valószínűséggel fogja úgy szeretni a gyermekinket mint mi. Én látom mit szenvednek az elvált szülők gyermekei. Bár az is a véleményem,hogy a családon belüli agresszió, pia, játékszenvedély, kábszer semmilyen szinten nem megbocsátható. Annál a második szülő is jobb. DE egy csók miatt gyerekes kapcsolatot ha nem muszáj nem kéne felrugni.
2012. aug. 8. 14:25
 34/39 anonim ***** válasza:
engem a vitatkozások helyett jobban érdekelne most már, hogy a kérdező mit él át és hogy látja a dolgokat! Elvégre egyikünk sem jár az ő cipőjében, szóval kívülről könnyen okoskodunk. Remélem leírod, hogy hogy éled meg ezt a helyzetet és mik történtek azóta veletek!
2012. aug. 8. 15:07
 35/39 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!Nem pontozok senkit sem,mert nekem mindegyik hasznos!És építő jellegű.Sokat tanultunk mindketten (én és párom), én is jobban foglalkozok vele,mint eddig, nem csak a kisfiunkkal, viszont párom is másabb.Fél,hogy bármi apróságot tesz és elveszít minket.Erről mindig tájékoztatom is,hogy mehetsz nyugodtan inni, nőzni,csak tudd mivel jár!Nem tiltok semmit,de következménye lesz a hülyeségeinek.
2012. aug. 8. 16:04
 36/39 anonim ***** válasza:

Milyen következmény?

Csinált egy hülyeséget.Volt következménye?Nem.Annyi,hogy kedvesebb vagy vele,mint valaha és jobban figyelsz rá.Eddig még nem érezte a bőrén,hogy milyen az,ha vállalnia kell a felelősséget a tetteiért.

A gyerek is addig huzigálja a macska farkát,míg meg nem karmolja.

2012. aug. 8. 20:48
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem,az ital nekem sem kifogás!
2012. aug. 10. 15:08
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Mindig megbánom, ha hozzászólok ilyen kérdésekhez, mert mennek ezek a nevetséges lepontozgatások. Én senkit nem pontozok le azért, mert nem bocsájtana meg. Ennyire fáj másoknak, hogy én megbocsájtottam? :) Ki érti ezt!?!
2012. aug. 10. 17:11
 39/39 anonim ***** válasza:
64%
Nagyobb baj soha ne érjen az életben, minthogy valaki lepontozott!:) Most az a fontosabb, hogy segíthetsz valakit a véleményeddel, vagy az, hogy hány százalékos vagy? Én sosem bánom meg, ha valakinek segítek a hozzászólásommal, még akkor sem ha 0%-ra értékelik a hozzászólásomat. Szerény véleményem szerint nem csak az gyerekes, aki lepontozgat hobbiból mindenkit, hanem az is, akit ez érdekel.:) Elvégre nem jár sem büntetés, sem jutalom a százalék függvényében, hogy versenyezni kelljen!:P
2012. aug. 10. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!