Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy csókot meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csókot meg tudnátok bocsájtani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Régóta vagyunk együtt, ez az idő alatt egyszer sem csalt meg.Megbánta és mondta,hogy semmi nem ér többet,mint mi. Be volt rugva, a nő nyomult rá, de nem jelentett a nő neki semmit.Azóta sem beszéltek.
2012. aug. 4. 07:35
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt, az alkohol SOSEM lehet mentség!

Másrészt, ha TI, a kapcsolatotok lenne a legfontosabb, akkor nem kockáztatta volna meg azt, hogy elveszíthet.

A Párom is itt ül mellettem és azt mondja NEM lehet megbocsátani szerinte. Szerintem sem.

24N

2012. aug. 4. 07:43
 2/39 anonim ***** válasza:
36%
Megbocsájtanám,nő vagyok,de sajnos volt,h külön vált a pia hatására a testem a szívemtől...
2012. aug. 4. 07:55
 3/39 anonim ***** válasza:
63%
igen, de azért piszkálna a tudat, hogy csak vágyott megcsókolni azt a nőt és meg is tette
2012. aug. 4. 07:55
 4/39 A kérdező kommentje:
Hibás voltam én is,mert hanyagoltam, ő is hanyagolt.Mondta párom,hogy megbánta és nem kellett volna megtenni-e, a nő semmit nem jelentett neki, nem is tetszett neki.Jobban ragaszkodik hozzánk,mint eddig.
2012. aug. 4. 07:57
 5/39 anonim ***** válasza:
8%
a barátnőd egy ringyó
2012. aug. 4. 08:07
 6/39 anonim ***** válasza:
88%

Az,hogy berugott,egy dolog,előfordulhat bárkivel.De a csók miatt NEM !

Ha én összekötöm magam valakivel társként (járás,együttélés.házasság),akkor NINCS intim kontakt mással!A csók pedig az,tehát lehet húzni a pébe.

Egyébként a berugás lehetősége,és ezáltal a többi probléma csökkenne,ha mondjuk kirándulni,vagy moziba,stb.mennétek.

2012. aug. 4. 08:07
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetlen egyszer bocsájtottam ezt meg, mert a barátnőm akkor megbánta nagyon. Én mondom jó elnézem, de hibavolt mert bevallotta hogy később le is feküdt az illetővel mert titokba összejártak, nem volt belé szerelmes állítása szerint de vonzódott hozzá. Azóta én sem bocsájtom meg senkinek sem ezt! Ha a mostani barátnőm ilyet csinálna akkor pakolhat is össze.
2012. aug. 4. 08:20
 8/39 anonim ***** válasza:
74%

5. válaszoló! Olvasni nem tudsz, csak ringyózni?

"a nő nyomult rá"

2012. aug. 4. 09:06
 9/39 anonim ***** válasza:
60%

Én megbocsájtanék neki, bár nem könnyen.

Ezzel érezné is, hogy mekkora baklövést tett, talán soha többé nem jutna eszébe megtenni...

Igazából én el tudom képzelni, hogy egy hasonló helyzetbe beleesnék, annak ellenére, hogy nagyon szeretem a párom. Ha a nő neki semmit nem jelentett akkor nem kell aggódnod annyira. Magamat ismerve én egy jó ideig nem tudnék benne megbízni és félnék tőle hátha újra megteszi, nálam hosszú időnek el kellene telnie, hogy kialakuljon egy bizalom.

Én nagyon hangoztatnám, hogy még egy ilyen és....

Mellesleg, jó, hogy elmondta...!

Amúgy velem is történt egy "hasonló" nem volt csók semmi, csak az exével beszélt chaten dolgokat amik nem estek jól.

Utána megerősödött a kapcsolatunk, nagyon nehéz volt, de jobb lett, utólag nem bánom, hogy megtörtént, mert jobban megvagyunk.

Mióta vagytok együtt? Házasok vagytok?

Azért ez se mindegy szerintem.

2012. aug. 4. 10:06
 10/39 A kérdező kommentje:
5,5 éve vagyunk együtt, igen házasok.Van egy közös gyermekünk is.Jobb a kapcsolatunk mint volt.Sokat voltam én is feszült, meg elhanyagoltuk egymást.Éreztetem vele,hogy bármikor pakolhatunk,ha hülyeséget csinál.Megmondtam neki,hogy ezt elfelejteni soha nem tudom neki.Azért tart,mert múlt héten elmentünk a kisfiammal és pár perc elteltével már hívott,hogy hol vagyunk.Tehát tudja,ha én azt mondom,hogy költözünk,akkor az úgy is van.Azt is mondtam neki,hogy ne vásárolgasson,mert nem fog pénzzel megvenni.Az 5,5 év alatt nem csalt meg egyszer sem!
2012. aug. 4. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!