Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy csókot meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csókot meg tudnátok bocsájtani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Régóta vagyunk együtt, ez az idő alatt egyszer sem csalt meg.Megbánta és mondta,hogy semmi nem ér többet,mint mi. Be volt rugva, a nő nyomult rá, de nem jelentett a nő neki semmit.Azóta sem beszéltek.
2012. aug. 4. 07:35
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
48%
2 esetet is ismerek ahol a NŐ volt az aki félrekacsintgatott, az egyik még házasság előtt majd a házasságban is,igaz még gyerek nélkül, a másik házasságban első gyerek után, második gyerek előtt, mindkettő diszkréten kezelte, de szerintem nem annyira hogy a férjek ne tudtak volna róla, bár szóba nem hozták a férjek, azóta eltelt jó pár év, jöttek még új gyerekek, a nők ülnek a fenekükön és a házasságok működnek. Nem félek h a kérdező elhagyja a férjét, ha elhagyná sem az én problémám lenne csak azt mondom hogy ha még a nők is ilyenek (mindkettő dolgot elítéltem és elítélem, pedig a barátnőim), mit várunk a férfiaktól akik nem monogámiára termettek? Félreértés ne essék egyáltalán nem szép dolog amit tett,nem mentegetni akarom, SŐT, de szerintem egy ilyen probléma simán menthető. Manapság olyan világban élünk hogy ha elromlik a mobil, inkább veszünk egy másikat, ha elszakad a ruha, kidobjuk varrás helyett és ilyenek a párkapcsolatok is. Ha konfliktus van, lelépek ahelyett hogy átbeszélnénk. Azért még az újságban, tv-ben hallani 50., 60.házassági évfordulókról és biztos vagyok benne hogy azoknak az embereknek az életében is voltak hullámvölgyek, félrelépések de valahogy menedzselték. Nem kell mindenáron kitartani vki mellett (családi példánkon látom hogy talán jobban járt volna anyám és nagyanyám is ha elhagyja a férjét), de eldobni sem kellene rögtön amint valami gigszer csúszik be. Mondom ezt úgy hogy hasonló esetben nekem is lehetnek még álmatlan éjszakáim egy ilyen szituációban, hiszen az ördög sehol nem alszik, de alaposan át fogom rágni az egészet és remélem helyes döntést hozok majd.
2012. aug. 6. 11:46
 22/39 anonim ***** válasza:
48%
*gikszer
2012. aug. 6. 11:47
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha a házasság hullámvölgyét az alkoholizmus,erőszak vagy hűtlenség jelenti,akkor nem feltétlenül kell mindenáron kitartani.Ha pénztelenség,betegség vagy váratlan tragédia,akkor természetes,hogy az ember a társa mellett marad és vele vészeli át a nehéz időszakot.Jobban felnézek egy olyan emberre,aki mert lépni és tett azért,hogy élhető legyen az élete,mint egy olyanra,aki 60 évig élt a pokolban csak mert bármilyen elv miatt ő kitart.

Lehet,hogy a fogyasztó társadalom része vagyok és inkább kidobom,ami használhatatlan,mert van egy szint,ami alatt úgy érzem többet érdemlek,mint egy selejtet.Értem ez alatt a hűtlen férjet is,aki ha nem éri be egy nővel,akkor minek erőlködni,menjen.( Az illető neme nem mérvadó,feleséget is írhatnék)

2012. aug. 6. 15:39
 24/39 anonim ***** válasza:
64%
nem,nem bocsájtanám meg.
2012. aug. 8. 12:33
 25/39 anonim ***** válasza:
68%

Én ezért nem bocsátanám meg: ,,a nő nyomult rá"

Na amikor ez a szöveg van, az azt jelenti, hogy a másik máris keni a sz*rt a másikra...milyen érdekes, hogy amikor a pasik félrelépnek mindig a nő nyomult rájuk. Ja.

2012. aug. 8. 13:17
 26/39 anonim ***** válasza:
63%

Hát, én nem akarok papolni, de úgy gondolom, h erre a kérdésre csak az tud igazán válaszolni, aki már meg is tapasztalt egy ilyen félrelépést.

Ugyanis én is úgy véltem, h soha nem bocsájtanék meg egy csókot sem.

Aztán, mégis megtörtént. Megbocsájtottam. Persze, ez azért sok mindentől függ ilyenkor.. mármint, h sikerül e megbocsájtani. Az én férjem (aki még akkor nem volt a férjem) nagyon megbánta, amit tett. Jó mondhatnám, h a csaj nyomult rá, bla bla. A lényeg,h megtörtént az a csók.

Én pedig láttam, h a férjem mennyire szenved tőle. Ő maga vallotta be, engem pedig hideg zuhanyként ért az egész. Nagyon kiborultam! Remegve bőgtem az ágyamban napokon át, annyira fájt. Azt hittem belehalok.

Hogy mi segített mégis megbocsájtani? Tudtam, h mindezek ellenére szeret, és h tényleg nem jelentett neki az egész semmit. Láttam rajta, éreztem a szavain, az állandó bocsánatkérésein. Hallatszott a hangán, a sírásán.

Aztán, végülis úgy voltam vele, hogy emberek vagyunk, hibákkal, és néha megbotlunk. Akárkivel előfordulhat, egy gyenge pillanatban.. a párkapcsolat hullámvölgyeiben, mikor épp szomorú az ember, csalódott, a párkapcsolata nem úgy működik, ahogy kéne.. és akkor jön egy 3., aki pont azokat mondja, amiket hallani szeretnél..

Ezekre nincs mentség, de én úgy vagyok ezzel, h egyszer megbocsájtható. Főleg, h semmi más nem történt köztük.

Nem mondom, h könnyű volt :) kb 1 év volt mire teljesen kihevertem. Ez nálam az, h már úgy gondolok rá vissza, mint egy rossz emlék. Meg ugye, mire a bizalom visszaépül.. Már egyáltalán nem fáj, sőt, eszembe sem jut. De ez erről a férjem is tehet, mert éveken keresztül bizonyította, h tényleg szeret, és tényleg csak egy botlás volt, és nem fordul elő többé..

Azóta valahogy jobban odafigyelünk egymásra. Összeházasodtunk, született 2 bébink :) és úton van a 3.

Úgy érzem, h jól tettem, h megbocsájtottam. Mert a férjem botlása ellenére egy nagyon jó ember és nagyon szeretem Őt. És lehet, h ez egyeseknek furán fog hangzani, de úgy érzem, h nála jobbat keresve se találnék!

2012. aug. 8. 13:22
 27/39 anonim ***** válasza:
41%

Én csak azt nem értem, h miért pontozgatnak mindenkit le? Főleg azokat, akik megbocsájtanának, vagy megbocsájtottak??

Nem mindenkinek egyéni véleménye, h mit tenne? Annyira kicsinyes ez a pontozgatás. De tudjátok mit? Ennyi erővel az sem tudhatja biztosan, h nem csalják meg, aki itt váltig állítja, h Ő is és a párja is milyen hűséges.

A kérdező férje bevallotta, de a férfiak 80% nem vallja be a félrelépést..

Tudjátok hány olyan 20-on, 30 éve látszólag tökéletes házasságban élő párnál derült ki az utóbbi időben (itt az ismeretségi körömben) hogy a férj csalta, vagy csalja a feleségét?? Mindenki hüledezett, mikor a tökéletesnek látszó férjről kiderült, hogy milyen nőkkel/nővel volt, vagy van hónapok óta tartó viszonya.

Persze a szegény feleség meg mindenkinek dicsérte az urát, meg ömlengett a házasságáról, h az milyen tökéletes.

Én csak azt mondom, h soha, senki nem tudhatja, h mikor csalja meg a párja.. Max, ha bevallja. Ahhoz pedig nagy bátorság kell!

2012. aug. 8. 13:44
 28/39 anonim ***** válasza:

Régóta vagyunk együtt, ez az idő alatt egyszer sem csalt meg.

Ezzel a mondatoddal nem értek egyet, hiszen a csók is megcsalás.

Én nem tudnám megbocsátani. Nem hiszek abban, hogy "aki 1x megteszi, többször is megfogja", és még akár azt is elhiszem, hogy részeg volt és a nő kezdeményezett. Lehet, hogy nem jelentett neki semmit. Az is lehet, hogy a kapcsolatotok nem volt a topon. DE! Ezt szerény véleményem szerint nem megcsalással kell "megoldani". Ilyenkor még inkább össze kell tartani, nem félremenni.

Persze nálatok más a helyzet, hiszen házasok vagytok, gyereketek is van. A legjobban ő sínylené meg a válást, és későb lehet, hogy nem is értené, hogy neki "csak egy apró" botlásért nincs apukája, míg mások akkor is együtt vannak, ha a férj iszákos és erőszakos. (vagy akár a feleség).

Mi ezt a férjemmel még az esküvő előtt tisztáztuk, hogy mindent megbeszélünk. Így pl. veszekszünk azon, hogy ki vezessen hazafelé, de ha valami zavarja a kapcsolatunkban, vagy akár a munkahelyén, vagy egyéb, akkor meg tudjuk beszélni, normálisan. Én sem akadok ki, mint ahogy a férfiak szerint minden nő tenné, ha a férje mondjuk azt mondja, hogy kövér, a férjem sem akad ki, ha pl. azt mondom, hogy ma nincs kedvem szeretkezni. Így tehát nem tudnám megbocsátani neki.

De ez a te döntésed, nem hiszem, hogy egy ilyenért el kéne tőle válni, főleg ha megbánta, de az sem baj, ha 5 percig nem lát, és már telefonál, hogy merre vagytok.

2012. aug. 8. 13:53
 29/39 anonim ***** válasza:

Érdekes beszélgetés ez. Én férfiként hallok sokmindent, mikor dicsekednek vele sörözés közben a haverok, ismerősök. Vannak olyan nők, akik biztos nem gondolnák a férjükről, hogy azok félrelépnek. Van egy olyan ismerősöm, aki többször megcsalta már a feleségét, ugyan azzal a nővel. Persze a fickó a felesége jelenlétében mélységesen megveti azokat az embereket, akik hűtlenek.

Vannak undorító dolgok az életben. Férfiként azt mondom, hogy tényleg ritka, mikor bevallja az ember a félrelépést. Szerintem bocsáss meg a férjednek most az egyszer. Biztosan szeret, csak ezt a nők többsége nem fogja fel ésszel. A nők egy csókot a világ legszentebb dolgának tartják, míg a férfiak nem éppen. Persze, félrelépés szerintem is, és nagyon gáz, ha valaki megteszi, de nyugodtan el szabad hinni, hogy tényleg nem jelentett neki semmit! Max annyit, h jól megbántott vele téged, és biztos szétmarja őt belülről a bűntudat és a fájdalom. A fájdalom, amiért fájdalmat okozott annak, akit a világon legjobban szeret.

(ui.: én is félreléptem egyszer, megcsókoltam a kolléganőmet, nem voltam részeg, tudatában voltam annak, amit teszek. Nem tudom miért tettem, több tényező is közrejátszott. Épp veszekedősebb időszakunk volt a feleségemmel, a kolléganőm elmondása szerint pedig pont egy olyan férfit szeretett volna, mint én. Nem tudom hogy történt, megtörtént, és szörnyen megbántam. Azelőtt sem, és azóta sem csaltam meg a feleségem. Bevallottam neki és ő nehezen, de megbocsájtott. Nagyon féltem, hogy elveszítem őt! Nagyon fájt, amit tettem, és hogy látom azt a nőt szenvedni, akiért bármit megtennék.

2012. aug. 8. 14:02
 30/39 anonim ***** válasza:

"Nem hiszek abban, hogy "aki 1x megteszi, többször is megfogja", és még akár azt is elhiszem, hogy részeg volt és a nő kezdeményezett. Lehet, hogy nem jelentett neki semmit. Az is lehet, hogy a kapcsolatotok nem volt a topon. DE! Ezt szerény véleményem szerint nem megcsalással kell "megoldani". Ilyenkor még inkább össze kell tartani, nem félremenni. "

Igen, sajnos a tündérmesékben.. A való életben pedig legtöbbször megcsalják egymást. Ez akár tetszik, akár nem, de az elkeserítő valóság!

2012. aug. 8. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!