Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fizettetek menüt az együttesnek meg a fotósnak?
Nálunk ez pont ma került szóba, hogy kell nekik is fizetni. Az nálunk 5 ember, 50 ezer forint, ami azért elég nagy kiadás, arról nem is ebszélve, hogy mennyit fizetünk nekik startból...
Ti fizettek nekik menüt?
Jó 3500 forinton én se problámáznék. Még 10-15 ezren se. De itt 50 ezerről van szó.
Na, de mindegy, meg lett rendelve nekik a menü, remélem megeszik legalább:)
szolgáltatói oldalról - el kell keserítselek, nem fognak ennyit megenni. és én is valami sumákságot sejtek. nem szokott esküvőt csinálni ez az étterem? szinte mindenhol van szolgáltatói menü. vagy vegyes sültes tál, vagy tányérszervízben rántotthusi krumpli meg savanyú (ez volt a legkevesebb, amit eddig kaptam, de a célnak tökéletesen megfelelt). nem enni megyünk, de kell ahhoz, hogy lenyomjuk azt a 12-16 órát. Én pl 9re megyek a fodrászhoz és éjjel 1ig vagyok a párokkal. Eddig mindig kaptam vacsit, sőt talán 1x volt, hogy ebédet nem, de ott nagyon megcsúszott a szori a kozmetikában, még a menysszonynak sem volt ideje hazamenni enni. Volt, hogy ugyan azt kaptam, amit a vendégsereg, svédasztalról, volt a rántotthusis sztori, volt sültes-tálas (4 zenekari tag, 2 videós plusz én).
A vendéglátást az alkohol dobja meg, amit ugye a szolgáltató nem fog fogyasztani, így valami az étterem részéről nagyon nem kerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!