Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti fizettetek menüt az együtte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fizettetek menüt az együttesnek meg a fotósnak?

Figyelt kérdés

Nálunk ez pont ma került szóba, hogy kell nekik is fizetni. Az nálunk 5 ember, 50 ezer forint, ami azért elég nagy kiadás, arról nem is ebszélve, hogy mennyit fizetünk nekik startból...

Ti fizettek nekik menüt?

2012. aug. 1. 23:22
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
92%

Valamit kell nekik, kérdezd akkor meg, hogy ez a külön asztalnál szolgáltatói menü lehetséges-e.

De szerintem is lehúzás, amiért fizettek, mi 8000 ezret fogunk fizetni a levesért, vörösboros marhapörköltért két körettel, sültes tálért vagy 5 féle hússal, sajttal, zöldséggel, ha jól emlékszem két körettel, mártással, salátákkal, éjfél után töltött káposztával, gyümölcs salátával ÉS a nagy italcsomaggal, amiben 8 tömény van, csapolt sör, négy féle bor, pezsgők, rostos, szénsavas, víz kávé, capucchino.. Nekünk a sütik nem érdekesek a családban az a szokás, hogy mindenki egy-két tepsit süt és azt hozza, szóval kár lenne rendelni, mert nem tudnánk mit kezdeni annyival. Ezért ezen kívül kizárólag a menyasszonyi torta kell majd.

Fejenként kilencezeért ugyanez az italcsomag lett volna, de már két fajta pörkölt (birka is), a sültes tálon libamáj, kacsacomb meg ilyenek...

És ez egy dél-magyarországi megyeszékhely nagyon jó étterme!

2012. aug. 2. 11:12
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi fizettünk:-) Nálunk külön menü készítettek nekik 3500 Ft-ért ebben benne volt a korlátlan italfogyasztás is. Nem kellett nekik kifizetni a rendes menü árát.
2012. aug. 2. 12:49
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
igen, fizettünk. nekünk is 10.000 ft/fő volt az ár. 2 fotós volt és 3 tagú zenekar...
2012. aug. 2. 15:27
 34/44 anonim ***** válasza:
94%
Szintén szolgáltatói oldalról, benne van a szerződésben, hogy amennyiben a megbízás x óránál tovább tart, alkoholmentes italt (mindig autóval dolgozunk, meg egyébként sem iszunk munka közben alkoholt - aki igen annak ezúton gratulálok) és ételt köteles a pár biztosítani. Hogy ezt ki, hogy oldja meg (szolgáltatói asztal valahol az alvégen, vagy a vendégek között) az a saját döntése, de azt azért számításba kell venni, hogy amennyiben kikerülünk egy külső terembe a többi szolgáltatóhoz, onnan nem fogjuk észrevenni ha bent a vendégek között történik valami. Én amikor leülök enni magam mellé teszem a fényképezőgépem és ha "akció van" ugrok függetlenül attól lenyeltem-e épp azt a falatot ami a számban volt. Mondjuk szerencsére abban a kategóriában ahol mi vagyunk ez nem igazán szokott kérdés lenni. :)
2012. aug. 2. 16:23
 35/44 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok. Amúgy nálunk általában az egész napos "csomagot" (nincsenek csomagok) választják a párok, gondolok itt arra, hogy reggel a fodrásznál velük kezdünk, az öltözködéssel folytatva a napot, a teljes készülődést végigkísérve, adott esetben kikérőket is fotózva, majd kreatív fotózásra indulva, a szertartásokon át mondjuk a menyecsketáncig maradva egy vidéki esküvő esetén akár a huszonnégyórát is verheti a szolgáltatás időtartama ami azért sok idő főtt étel nélkül. Hozzátenném még, hogy érdemes végiggondolni azt is, hogy akarsz-e a rokonokról illetve a vendégekről olyan képeket amin épp teliszájjal esznek. Én rühellem ha evés közben fotóznak, pont ezért a kötelező rituálékon kívül (levesszedés,tányérkopogtatás és csók...) max akkor fotózok a vacsora alatt ha erre külön kérnek illetve ha olyan "akció" van amit a pár valószínűleg látni akar az albumban és/vagy a DVD-n. Szerintem tiszteld meg annyival a fotóst illetve a zenekart, hogy Őket is meghívjátok, hidd el egészen más szájízzel állunk neki a képanyag utómunkálatainak ha a pár úgy állt hozzánk ahogy az -szerintem - ilyen esetben elvárható mint ha egyszerű szolgáltatóként vagyunk kezelve, és bár nem tapasztaltam de szerintem teli hassal zenélni is sokkal könnyebb.
2012. aug. 2. 16:31
 36/44 A kérdező kommentje:
Megkérdeztük ma az éttermet, rendes menü van nekik is. Így 50 ezrem úszik...
2012. aug. 2. 21:24
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy rendes menü van. Ha te kérsz egy kisebb menüt akkor nekik azt kell csinálni. Nem te vagy a szolgáltató hanem ők. Most már én is gyanakszok, hogy titeket jól átvertek.
2012. aug. 2. 21:35
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt gondolom én is. Mi az, hogy az étterem mondja meg, hogy Te mit kérhetsz a menübe? :o

Közölni kell velük, hogy szeretnél árajánlatot kérni egy leves + vegyes sültes tál vacsorára öt fő részére korlátlan üdítőfogyasztással. Ha ez náluk 10 ezer forint fejenként, akkor elmehetnek a sunyiba...

2012. aug. 2. 22:27
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a nagy esküvős ipari gépezetbe bekerülve is illene úgy tekinteni a fotósra és a zenekarra, mint emberekre, még akkor is ha ők "szolgáltatók" épp akkor és dolgoznak. Nemrég volt az esküvőnk és hát elég kínos lett volna ha pl. a fotósra mint "szolgáltatóra" gondolok, képzelem milyen képek születtek volna....szóval ők is emberek, jobban jársz ha inkább barátként tekintesz rájuk, mert akkor minden könnyebb, nekik is nehéz minden héten másik 100 emberrel egy hullámhosszra kerülni. Ne sajnáld tőlük a vacsit :) sok boldogságot!
2012. aug. 3. 00:24
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálunk alapból bele volt kalulálva!

A fotós, a két videós, meg a három zenész! Még meg is volt nekik terítve egy külön "kisasztalon"!

Ezen már nem kellene spórolnotok, van sokminden más, amin lehet a szervezés folyamán (pl. meghívók, dekoráció, étterem kiválasztása, menyasszonyi kocsi, stb.)

2012. aug. 3. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!