Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti fizettetek menüt az együtte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fizettetek menüt az együttesnek meg a fotósnak?

Figyelt kérdés

Nálunk ez pont ma került szóba, hogy kell nekik is fizetni. Az nálunk 5 ember, 50 ezer forint, ami azért elég nagy kiadás, arról nem is ebszélve, hogy mennyit fizetünk nekik startból...

Ti fizettek nekik menüt?

2012. aug. 1. 23:22
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy megkérdezem az étteremben, hogy van-e erre szokás. Mert nem is bírnák végigenni-inni a menüt, nem is lenne idejük, meg nem is azért vannak ott. De azért természetes, hogy valamit kell adni nekik.
2012. aug. 1. 23:32
 12/44 anonim ***** válasza:
20%

Ezzel az erővel hívd meg vacsorára a pincéreket is!...

A zenészek és a fotós DOLGOZNI megy az esküvőre, pénzért szolgáltatást végez, nem is rokonok, miért kellene őket is meghívni az esküvői vacsorára?!...

Különben nekünk a fotós nagyon kedves barátunk volt, alapból meghívtuk a vacsorára, ő meg nászajándékként adta a fotókat (házasságkötő teremben, szabadban művészi fotósorozat, vacsorán rokonokkal) nekünk...

Pezsgőt, tortát, süteményt természetesen kaphatnak, ez elég...

2012. aug. 1. 23:32
 13/44 A kérdező kommentje:
Semmi extra. Előétel( 8 féle), húsleves, töltöttkáposzta, 2 féle hús, 2 féle köret, korlátlan sör, üditő, víz, kávé, pincérek. A teremért nem kell külön fizetni, benne van az árban. Elegáns étterem.
2012. aug. 1. 23:38
 14/44 anonim ***** válasza:
96%
A 8 féle előétel semmi extra? Jesszus, akkor én valami nagyon elmaradott ember lehetek, mert ez nekem extrának tűnik. :)
2012. aug. 1. 23:39
 15/44 anonim ***** válasza:
85%

ma 23:29

Te nagyon nem okos..

Ha a varrónő 8-10 órán keresztül varrná a ruhámat a lakásomban,ha a tévé szerelő 8-10 órán keresztül a lakásomban szerelné a tévét akkor illik őket is egy szendviccsel vagy könnyű ebéddel vendégül látni..

De ugye a varrónő nem a lakásodban varrja meg a ruhát,és nem 1 nap alatt..Ahogy a tévé szerelő sem dolgozik csak neked egész nap..

Kedves kérdező. Áruld már el,hogy mi lesz a menü? ennyi pénzért.

2012. aug. 1. 23:39
 16/44 A kérdező kommentje:
Nem 8 féle előétel, hanem 8 féle dolog van az előételben( rántott csirke, fasirt, sajtkrémmel töltött sonka, paprika, padlizsánkrémmel töltött paradicsom, ilyesmik)
2012. aug. 1. 23:40
 17/44 anonim ***** válasza:
88%
Tudod aki 8 féle előételt rendel az nem lehet annyira garasos, hogy ne etesse meg a zenészeket és a fotóst.
2012. aug. 1. 23:41
 18/44 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezzel az árral téged nagyon átvertek. Nálunk volt pogácsa, majd húsleves gazdagon, utána vagy 6 féle hús, sültkrumpli, rizs, steak burgonya, káposztasaláta, és vegyes savanyúság. Éjfélkor hidegtálak és töltött káposzta. Kávé, üdítő, sör, bor, amitakarsz. És fejenként max 8000-re jött ki.
2012. aug. 1. 23:45
 19/44 anonim ***** válasza:
93%
Ha a teljes menüt nem is eszik végig 8 féle előétellel :), de valami vacsit és éjfélkor is valamit azért nekik is illene biztosítani. Szerintem elég gáz, ha szendvicset kéne cipelniük egy lagziba.
2012. aug. 1. 23:47
 20/44 anonim ***** válasza:
13%

Emberek!

HOL tart egy esküvői vacsora 8-10 órán keresztül?!...

Egy étterem nem szokott ilyen hosszú időtartamú vacsorákat adni.

2012. aug. 1. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!