Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizettetek az esküvő fotózásáért?
van egy fotós, akinek nagyon-nagyon tetszenek a képei, a készülődéstől kezdve hajnal 2ig, e-sessionnal, kreatív fotókkal együtt 120.E Ft-ért vállalná a fotózást.
Szerintetek megéri kinyomorgatni ezt az összeget a büdzséből?
Én nagyon szeretném, párom szerit drága, de ha szeretném, legyen, mert amúgy neki is tetszik... de nem tudom, drága-e...???
igen, így is lehet, a kreatív fot. 60.000 lenne. de akkor meg a szertartáson milyen fotók lesznek..??
nem tudom... én is drágának érzem, de annyira megfogtak a képei... :(
amúgy semmi fellengzős nem lesz, ami drága lenne, összesen 700ból meglesz a 120 fős esküvő...
hát, ha a kreatív 60 ahhoz jönne akkor még a ceremónia, az gondolom lenne olyan 80... akkor meg az a negyven már "mindegy", ebből a szempontból
a 120.ban benne van:
e-session
készülődés
kreatív fot.
kikérő
polgári (templomi nem lesz)
vacsi menyecsketánc (hajnali 2ig)
- Az ár tartalmaz még két darab DVD-t, egyedi fotóminőségű borítóval, nyomtatott felületű lemezzel és rajtuk a képekkel
- Várhatóan 800-1500 db fotó készül majd, amiből 200-400 db feldolgozásra kerül - ez a nem szimpatikus: csak a megdolgozott 2-400 képet kapjuk meg, a nyerseket nem...
- webes slideshow
Szerintem egyáltalán nem drága ahhoz képest hogy mit ad érte.
Én a helyedben őt választanám.
Minekünk is a fényképész a legdrágább,de erre érdemes egy kicsivel többet áldozni.
Nálunk is ennyibe kerül majd a fotós, de nincs benne ennyi szolgáltatás. Bár maga a fotós profi, de ennél amit linkeltél nem jobb, szóval nálunk még mindig jobban járnátok... :D
szerintem egyébként ha tényleg tetszenek a képek és ki tudjátok fizetni akkor inkább válasszátok őt, nehogy utána bánjátok :)
50 ezer forintot fizettünk (vidéken), az egyéni fotózásért, a templomi, polgári szertartásért, illetve utána a családtagokkal, ismerősökkel , barátokkal fotózkodtunk.
A kikérőn, illetve a lagzin a rokonok fényképeztet, videóztak. Nagyon jó képek lettek ott is.
Nálunk nagyon meg kellett nézni, hogy mire mennyit költünk. Nem volt nagy esküvőnk, a lagzin 40-en voltunk, a szertartásokon 60-an.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!