Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtt egy hónappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt egy hónappal visszamondani?

Figyelt kérdés
a történet lényege az, hogy most lesz a lagzi sok év után. már megvan minden, a meghívókat elvittük,stb. de pár hónapja valami megromlott közöttünk. már nem vagyunk boldogok, de nem beszélgettünk róla. most viszont kiborult a bili.. párom nem akar elvenni mert sok a probléma, és bennem is vannak kételyek. mit tegyek? igyekszem megbeszélni vele ezt, de ő nem az a típus.. inkább szépen csendben vagy hello vagy marad minden így. elmult a szerelem? vagy mivan most? lefújjuk így az egészet és majd alakul utána? de hogyan? nagyon ciki.. vagy most mit csináljak?? tanácstalan vagyok... 29/N
2012. aug. 1. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%

Életre szóló fogadalom??? Na ne röhögtesd ki magad!

Ez abban az időben volt az, amikor a pap adta össze az ifjú párt, és a keresztény vallásban nincs válás.

Ma már bármikor el lehet válni, közel akkora felelősséggel nem jár a házasság ilyen szempontból.

2012. aug. 2. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:

"Ez abban az időben volt az, amikor a pap adta össze az ifjú párt, és a keresztény vallásban nincs válás.

Ma már bármikor el lehet válni, közel akkora felelősséggel nem jár a házasság ilyen szempontból."

Ha így állsz az esküvőz akkor tuti is a válás. Templomi esküvő esetén még mindig nem lehet válni. Persze polgárilag elválhatsz de az egyház szemében te akkor is a volt férjedhez tartozol.

2012. aug. 2. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt pánik az esküvőnk előtt.Múlt héten megbeszéltük és azóta csodás a kapcsolatunk.Pedig 5,5 éve vagyunk együtt és jobb mint valaha.Beszélgessetek, és jobban figyeljetek oda egymásra.Mi is már alig várjuk az esküvőt (25-én lesz).Sok boldogságot nektek!!
2012. aug. 2. 07:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.. igyekszem vele erről beszélgetni aztán meglátjuk.. ha belegondolok hogy elveszíthetem, megijedek és érzem hogy hiányoznva, viszont valahol meg azt is, hogy jobb ez így.. úgy érzem, már nem szerelemből szeretem és nincs meg az az erős érzelem, a vágy, úgy minden.. lehet, hogy ez normális, de nem tudom.. félek kicsit.. és a körülmények is mostanság úgy hozták a veszekedéseket, a feszültséget (anyagiak, stb), de probléma mindig lesz. eddig is megtudtuk oldani.csak valahogy most jöttem rá, hogy nem illünk össze. másabbak az elképzeléseink. és ő is. eddig sordórtunk az árral, mentünk arra, amerre vitt minket és elvoltunk.. de ez most más.. tanácstalan vagyok, mert nem akarok elrontani sem a magam sem az ő életet...
2012. aug. 2. 07:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Ültesd le, beszéljétek meg! Aztán döntsetek közösen. Ebben mi nagyon nem tudunk sajnos segíteni, mert sok hátteret nem ismerünk :( A vőlegény alapvető viselkedését nagyobb problémák esetén, etc. :(

Ha lefújjátok még az sem akkora gáz, minthogy összeházasodjatok és rá egy hétre meg elváljatok.

De én azt mondom, hogy beszéljétek át,ha kell többször is.

Én drukkolok, hogy akárhogy is de helyre jöjjenek a dolgok! :-)

2012. aug. 2. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem tényleg baj van nálatok.

Hülyeségnek tartom az esküvő előtti pánikot. Jövő szombaton lesz a mi esküvőnk 7 év után. Izgulunk hogy mi lesz hogy lesz, de hogy pánik lenne? Vagy megromlott volna a viszonyunk? Na nem. Minden oké, jól elvagyunk. Szóval mi azt a kellemes várakozásos izgalmat érezzük.

Ha nem érzitek amit kell akkor le kell mondani.

2012. aug. 2. 11:08
 17/17 ekeke ***** válasza:

Fújd le azonnal!

Majd ha mindkettő egyformán ugyanazt akarja, lehet csinálni.

2012. aug. 15. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!