Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt egy hónappal visszamondani?
Életre szóló fogadalom??? Na ne röhögtesd ki magad!
Ez abban az időben volt az, amikor a pap adta össze az ifjú párt, és a keresztény vallásban nincs válás.
Ma már bármikor el lehet válni, közel akkora felelősséggel nem jár a házasság ilyen szempontból.
"Ez abban az időben volt az, amikor a pap adta össze az ifjú párt, és a keresztény vallásban nincs válás.
Ma már bármikor el lehet válni, közel akkora felelősséggel nem jár a házasság ilyen szempontból."
Ha így állsz az esküvőz akkor tuti is a válás. Templomi esküvő esetén még mindig nem lehet válni. Persze polgárilag elválhatsz de az egyház szemében te akkor is a volt férjedhez tartozol.
Ültesd le, beszéljétek meg! Aztán döntsetek közösen. Ebben mi nagyon nem tudunk sajnos segíteni, mert sok hátteret nem ismerünk :( A vőlegény alapvető viselkedését nagyobb problémák esetén, etc. :(
Ha lefújjátok még az sem akkora gáz, minthogy összeházasodjatok és rá egy hétre meg elváljatok.
De én azt mondom, hogy beszéljétek át,ha kell többször is.
Én drukkolok, hogy akárhogy is de helyre jöjjenek a dolgok! :-)
Szerintem tényleg baj van nálatok.
Hülyeségnek tartom az esküvő előtti pánikot. Jövő szombaton lesz a mi esküvőnk 7 év után. Izgulunk hogy mi lesz hogy lesz, de hogy pánik lenne? Vagy megromlott volna a viszonyunk? Na nem. Minden oké, jól elvagyunk. Szóval mi azt a kellemes várakozásos izgalmat érezzük.
Ha nem érzitek amit kell akkor le kell mondani.
Fújd le azonnal!
Majd ha mindkettő egyformán ugyanazt akarja, lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!