Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt egy hónappal visszamondani?
Izgultok az esküvő miatt! Ez normális, nyugi ha sok évig együtt voltatok akkor mi romlana el?
Amúgy egy papír mit számít? Papir ide, vagy oda szeretitek egymást és kész!
Ha csak egy papír miért kell pánikolni?
Szerintem húzd ki belőle i a baj mert az hogy elmúlt a szerelem nem indok az mindenhol elmúlik.....
Miért kell pánikol, ne kérdezettek már ilyent.
Miért ti a szalagavatótotók előtt nem pánikoltatok, ez meg azért mégis csak komolyabb. Nem csak egy papír. Azért az egy komoly életre szóló fogadalom.
Velünk ugyanez volt,és ez nem pánik..Mi elértünk arra a pontra esküvő előtt két héttel,hogy rájöttünk mégsem ez a legjobb megoldás. Mi végül is 2 héttel az esküvő előtt lefújtuk az egész dolgot. Pedig nagy lagzink lett volna.
Végül is helyesen tettük,mert ha ha összeházasodtunk volna, pár és és haraggal váltunk volna el.
Igaz nem vagyunk már együtt, a volt vőlegényem már megnősült,és babája is lett, én nemsokára férjhez megyek..JA! és alig 3 hónap múlva lesz az esküvőm,és nincs semmi pánik..Tök boldogan készülünk rá..
27/N
Nem akartam ideírni, de úgy gondoltam aztán mégis.
Eddigi tapasztalataim szerint csak a kommunikációval oldható ez meg.
Szerintem elbizonytalanodtatok és beijedtetek az egésztől. Ami nyilván nem alaptalan, de nem akarok rosszat mondani.
Mi az, hogy nem az a típus? Nem akar beszélni az érzéseiről? Mert az olyan férfiatlan? Inkább magába tartja és kockáztatná hogy SZ@R házasságotok legyen? Nem azért nem akar beszélni erről, mert nem az a típus, hanem mert egy érzelmileg fejletlen és gyáva hímnemű egyed.
Persze ott a parasztvakítás, a fényűző esküvő, ami a családnak és rokonoknak kell. Kifelé kell mutatni, hogy minden rendben, mert ez a szokás. Meg gondolom a szülők is nyavalyognak, hogy már abban a korban vagytok és "CSINÁLJATOK NEKIK UNOKÁKAT", hogy a saját önzőségeiket valóra váltsák meg a második gyerekkorukat élhessék.
Ne haragudj, kicsit túllőttem a célon. Lehet nem kéne ilyeneket írnom és ebbe beleszólnom. De továbbra is vállalom amit mondtam.
Szerintem inkább várjatok még, oldjátok meg a problémákat és utána, ha biztosak lesztek benne.
De ebben egyáltalán nem vagyok tapasztalt. Csak olvasgattam mostanság pszichológia témájú könyvet. Nektek is ajánlom, csernus imrétől a férfi, a nő című könyveket. Meg van még néhány könyve amit érdemes lehet elolvasni.
Én úgy látom és azt is olvastam, hogy rengeteg elbszott házasság van, ahol két bizonytalan ember támaszkodik egymásra, érzik, hogy nem jó, de nem beszélik meg és ülnek a sz@rban nyakig, mert így kényelmes és jó meleg.
Ne haragudj. El akartam mondani amit tudok, hátha segítek valamit. Bár sztem ha itt tartotok akkor megpróbálhatnátok egy házassági tanácsadást vagy pszichológust is. Szal sztem hogy forduljatok szakemberhez. Fontos döntés sztem, mert ha nem akkor később rosszabb lesz és egyre nehezebb lesz kijavítani. De még1szer, én nem értek hozzá, csak olvastam ezt azt.
Ez a ti dolgotok.
21f
Sokszor esküvő előtt túlságosan elkezdi mindkét fél magát nyeregben érezni.
A férfi azért, mert az gondolja, hogy most hogy elveszi a nőt, a nő úgyse mer ugrálni azért, mert valami nem úgy történik ahogy akarja.
A nő meg úgy gondolja, most hogy hozzámegy a férfihoz, neveléssel ki kell még javítania a férfi vélt hibáit, hogy az rendes férj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!