Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Túl késő kiküldeni a meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl késő kiküldeni a meghívót egy hónappal az esküvő előtt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ.

Nekünk őszi esküvőnk lesz, szeptember vége, október eleje. Még szervezni sem kezdtem. Még pontos dátum sincsen. 11-en leszünk. Így nem hiszem, hogy ebből gond lenne nálunk. Kb 3 meghívónk lesz.

2012. jún. 28. 21:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég necces! Főleg, ha a nyári szabadságolások idejére esik az időpont.
2012. jún. 28. 21:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy most hallanak róla először, vagy azért már bejelentettétek, csak a meghívókat még nem adtátok át. Ha az utóbbi, akkor teljes mértékben rendben van így, hiszen akkor már tudtak készülni, félretenni pénzt.
2012. jún. 28. 21:45
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem késő, de ne számítsatok sok vendégre. Nekem pl. már fixen megvan, mikor megyek nyaralni, egy esküvő miatt nem borítanám fel az egészet. Nekem többször volt már, hogy későn (1-1,5 hónappal esküvő előtt szóltak), ráadásul az egyik péntek délután volt, esélytelen lett volna, hogy ott legyek, a másik meg egy szombati munkanapra esett, hát azt se tudtam megoldani...
2012. jún. 28. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Hát úgy ha most hallanak róla először, szerintem elég gáz.

Érted, most akárhogy is nézzük, egy esküvőre fel kell öltözni, rendbe szedik magukat az emberek, legrosszabb esetben az egész családnak ruha meg öltöny kell, általában a nők fodrászhoz minimum elmennek, ha messziről mennek egy csomóba kerül manapság a benzin, még nászajándékba is kellene pénzt adni, nem is keveset, különben a pár húzza az orrát, hogy "még a vacsorát se fizették ki", ráadásul a nyári szabadságok, nyaralások, kirándulások szezonja van, a legtöbben már előre eltervezik akár ki is fizetik az ilyet, lehet épp beletrafálnál abba is.

2012. jún. 28. 21:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam.

A legtöbb vendégnek már kiküldtük a meghívókat, utólag gondoltunk még pár ismerősre. Nekik szóltunk is már szóban.

Konkrétan arra gondoltam, hogy nem illetlenség-e ilyen későn küldeni?

2012. jún. 28. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Mi most pont így jártunk. Egy hónappal esküvő előtt kaptuk meg a meghívót postai úton. Kedves páromnak 2 hónappal előtte kell leadni mikor kér szabad napot, ilyen a munkája. Változtatni pedig szinte lehetetlen rajta. Szóval nem megyünk lagziba. Szerintem esküvő előtt kb 2-3 hónappal korábban kell szólni, hogy legyen idejük az embernek szabit kérni, felruházkodni, üzemanyag költségre összegyűjteni a pénzt és még a borítékba is kéne valamit rakni... Ja és legalább annyit illene tenni, hogy személyesen hívjuk már meg a vendégeket...
2012. jún. 28. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem egész két hónap múlva kéne esküvőre mennünk, de az esküvő pontos napját sem a pár közölte, hanem az egyik vendék aki elárulta, hogy minket is meg fognak hívni. Valószínűleg tényleg meghívnak, mert kérték a páromtól az én pontos nevemet (gondolom az ültető kártya miatt). Már egy éve tudják, hogy mikor lesz az esküvő és ha eddig nem szóltak, hogy meghívnak akkor ezután adhatnak meghívót nem fogunk elmenni, kicsit gondolkozhatna a pár is, vendégként sem olcsó egy esküvőre elmenni. Remélem elfelejtenek meghívni és nem kell kimagyarázni magunkat, hogy miért is nem megyünk el.
2012. jún. 28. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben közlöd, hogy nem fogadtok el sok pénzt (ha tudjátok, hogy nem állnak úgy anyagilag), és nem nagyestélyis az esküvőtök, valamint már említettétek nekik, az úgy még rendben van. De akkor se legyél megsértődve, ha esetleg nem tudnak eljönni, vagy egy családból nem mindenki.
2012. jún. 28. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

"Rosszul fogalmaztam.

A legtöbb vendégnek már kiküldtük a meghívókat, utólag gondoltunk még pár ismerősre. Nekik szóltunk is már szóban.

Konkrétan arra gondoltam, hogy nem illetlenség-e ilyen későn küldeni?" Így teljesen más, nyugodtan küld ki! Csak sajnos sokan 1 hónappal esküvő előtt küldik el mindenkinek a meghívókat... De, ha már tudnak róla, számítanak a meghívásra, akkor már biztos várják a meghívókat, nem hiszem, hogy megsértődnének, ez így teljesen más. 4-es voltam.

2012. jún. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!