Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell az Nagyon gáz, ha valaki az esküvő napján az utcáról hív be embereket, mert a hívott tanúk nem jöttek el? Esküvőhöz tanú? Főleg kettő?!
Volt már ilyen máshol is.
Egyébként ha az esküvő síma hétköznap, munkaidő alatt van, akkor nem kell az utcára menni, csak a polgármesteri hivatalban a szomszéd szobában dolgozók közül megkérni 2 főt.
Már bocsi, de szerintem nagyon nagy bunkóság az, hogyha nem mennek el a tanúk direkt az esküvőre.
Én kétszer voltam tanú, két felejthetetlen nap volt az, tanúnak lenni a legjobb dolog a világon.
Emlékszem első tanúskodásomkor majdnem elhagytam a gyűrűt, majd Pista bá' a falu nagy öregje (109 éves és még úgy közlekedik, mint egy 20 éves. Nagyon nagy az öreg, szerinte a tisztességes öregkort úgy lehet megélni, ha nem házasodik meg az ember :D és ezt szépen kifejtette tegnap este felé :D ) azt súgja a fülembe, hogy mondjak valamit. Elképedtem és összeszedtem mindent bátorságomat egy jó kis 10 perces stand-upot lenyomtam. Később tudtam meg, hogy ilyenkor csak gratulálni szoktak az ifjú párnak :D
Majd ezekután kifizettem az anyakönyvvezetőt meg a papot.
A lagzin én bontottam a pezsgőt, pohárköszöntőt mondtam. Igaz nem voltam valami jó tanú, mert az a jó tanú, aki sokat iszik, én meg hát nem iszok.
A tortát sikerült otthonhagynom, így mehettem haza érte :)
Lányokat úgy megtáncoltattam, örültek neki. :D (Itt jegyzem meg, hogy alapból is könnyű az esküvőn ismerkedni, de ha az ember még középpontban is van az esküvőn, úgy meg még könnyebb :P ) Majd estefelé kifizettem a menyasszony cipőjét, alig találtam meg. :D
Majd a menyasszonytánc közben whyjdling-fedő kapcsolat hangzatos kialakításával jó nagy hangzavart csináltam.
Úgy hajnali 4-ig tartott a buli, már nagyon fáradt voltam a sok tánctól (nem tudok nagyon táncolni) majd még ezután takaríthattunk is. Szerencsére a kis csapatom segített nekem, így 5-re rendesen tisztán hagytuk ott a termet.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!