Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes esküvő szervezőt fogadni? Nektek volt?
Én olyat nem fogadnék, aki jutalékos rendszerben, állítólag ingyen dolgozik. Az alapelv miatt: mivel a szolgáltatóktól kapja a pénzét, az ő érdeküket is képviseli, nem pedig a párét, kár más elképzelésekbe ringatni magunkat ezzel kapcsolatban.
Olyannak érdemes szervezőt fogadni, akinek a munkája vagy a lakhelye és a helyszín közötti távolság megnehezíti a szervezést, de azoknak is jól jön, akik tudják magukról, hogy rossz szervezők, szétszórtak, és félnek, hogy emiatt valami rosszul sül el.
Mindenképp olyan szervezőt keresnék, akik adott fizetés mellett az én érdekeimet képviseli, nem pedig jutalékokért ügynökösködik a szolgáltatóknak.
Személy szerint biztos, hogy nem bíznám az esküvőm leszervezését egy vadidegen emberre. Inkább kérnék segítséget a családból, rokonoktól, barátoktól és közeli ismerősöktől, mint vadidegen embertől.
Az én esküvőm, legyen olyan, amilyenre én szeretném, és ne olyan ember ízlése szerinti, aki pénzért csinál akármit.
Köszönöm a válaszokat. Várok még! :)
Nekünk sem az egész esküvőt kellene megszervezni,csak a dekorációst,a virág részét,és a tortát,mármint ebben kellene segítség. A többi már le van foglalva. :)
dekor-virág-torta kérdése 1-2 nap alatt lebonyolítható. felesleges miatta fogadnod szervezőt. ez már csak tényleg a "kisebb" része az esküvőnek. a tortát a ti ízlésetek szerint kérjétek. a dekor és virág pedig a meghívóhoz, a helyszínhez és a ruhádhoz passzoljon stílusban és színben.
nézegess sok képet a neten, kérd a rokon, családtagok, barátok véleményét és segítségét!
sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!