Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltatok mar kulon egy hetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok mar kulon egy hetre pl. nyaralni vagy egyeb oknal fogva? Jot tett a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
nem osszeveszesre miatt gondolok kulonletet
2012. aug. 1. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Voltunk. Például hosszabb külföldi kiküldetés, sőt ami még rosszabb, kórház. Hogy a kapcsolatnak jót tett-e? Nem tudom. Már akkor vártuk egymás hazajövetelét, mielőtt valamelyikünk elment volna otthonról. Nekünk természetes, hogy hol az egyikünk, hol a másik elmegy, majd hazajön és természetes, hogy együtt vagyunk. Nem szoktuk értékelgetni a kapcsolatunkat.
2012. aug. 1. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
volt, és jót tett. minden alkalommal tűkön ülve vártuk a viszontlátást:)
2012. aug. 1. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Volt és most is az van :)

Külföldön élek, a párom helyi. Ő most otthon van én itthon a szülői házban. Elvileg 8 hét lett volna a külön töltött idő (ügyintézés, kórház és egy családi nyaralás), de 3 hétig bírtuk, jövőhéten haza repülök 1 hétre aztán ismét vissza. Sajnos ő most nem tud elszabadulni így csak egyedül vagyok.

Húsvétkor 2 hétig voltunk külön. És abszolút megerősítette a kapcsolatunkat, amikor meglátom újra belészeretek :)

2012. aug. 1. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Naná, mióta gyerekünk van, többször előfordult. (Mert azért, lássuk be, más a családos nyaralás, és más a barátokkal elmenni egy kicsit ejtőzni.)

A kapcsolatunkat nem érzem, hogy érintené, illetve nyilván áttételesen igen, mert kipihenten, frissen tér haza az ember.

De azt hiszem, te nem a gyerekesek életéről érdeklődsz, ugye? :)

2012. aug. 1. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem és még a gondolattól is rosszul vagyok. EGyszerűen nem érezném jól magam és ő sem.
2012. aug. 1. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk jót tett még jobban ragaszkodunk egymáshoz,mert tudjuk milyen rossz egymás nélkül.
2012. aug. 1. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszer 2 hónapra kellett külföldre mennem, szerencsére párom a közepén el tudott jönni hozzám egy kis időre, sose voltunk olyan közel egymáshoz, mint akkor, szóval nekünk jót tett, megéreztük egymás hiányát, és azóta sem voltunk külön összesen 2 napnál többet.
2012. aug. 1. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:

igen, 10 nap tanulmányút külföldön. kicsit kibukott mikor mondtam neki, hogy megyek, de ez nekem fontos volt.

a felénél már nagyon hiányzott, de nem okozott törést a kapcsolatunkban. minden nap emaileztünk, napi 1 telefon.

azóta nem voltunk külön 4 napnál többet, de ha egy hétre el kéne mennie valahova, akkor nem keltenék benne bűntudatot. nagy örömmel várnám haza :)

2012. aug. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!