Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar kulon egy hetre pl. nyaralni vagy egyeb oknal fogva? Jot tett a kapcsolatnak?
Volt és most is az van :)
Külföldön élek, a párom helyi. Ő most otthon van én itthon a szülői házban. Elvileg 8 hét lett volna a külön töltött idő (ügyintézés, kórház és egy családi nyaralás), de 3 hétig bírtuk, jövőhéten haza repülök 1 hétre aztán ismét vissza. Sajnos ő most nem tud elszabadulni így csak egyedül vagyok.
Húsvétkor 2 hétig voltunk külön. És abszolút megerősítette a kapcsolatunkat, amikor meglátom újra belészeretek :)
Naná, mióta gyerekünk van, többször előfordult. (Mert azért, lássuk be, más a családos nyaralás, és más a barátokkal elmenni egy kicsit ejtőzni.)
A kapcsolatunkat nem érzem, hogy érintené, illetve nyilván áttételesen igen, mert kipihenten, frissen tér haza az ember.
De azt hiszem, te nem a gyerekesek életéről érdeklődsz, ugye? :)
igen, 10 nap tanulmányút külföldön. kicsit kibukott mikor mondtam neki, hogy megyek, de ez nekem fontos volt.
a felénél már nagyon hiányzott, de nem okozott törést a kapcsolatunkban. minden nap emaileztünk, napi 1 telefon.
azóta nem voltunk külön 4 napnál többet, de ha egy hétre el kéne mennie valahova, akkor nem keltenék benne bűntudatot. nagy örömmel várnám haza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!