Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb.60 fős lagzi kicsinek, vagy nagynak számít?
Figyelt kérdés
Érdekes, számomra ez a pont elfogadható létszám, nem sok, de azért nem is kevés. Viszont sok embertől hallom, hogy ez kifejezetten kicsi esküvőnek számít.
Szerintetek?
2012. júl. 31. 17:39
1/9 anonim válasza:
Szerintem közepes. Se nem kicsi, se nem nagy.
Miénken 20-an voltunk.
2/9 anonim válasza:
Szerintem közepes. Abba éppen belefér a közvetlen rokonság és néhány igazi jó barát.
3/9 anonim válasza:
A miénkhez képest kicsi.
200-an voltak.
4/9 anonim válasza:
Számomra ez sok ember. Legalábbis én max. 10-15 embert látnék szívesen a sajátomon.
5/9 anonim válasza:
Egy 10 főshöz képest nagy, egy 450 főshöz képest kicsi.
6/9 anonim válasza:
szerintem közepes:)
Én olyan 50-100 között tervezem az esküvőt:)
rokonok,közelebbi barátok ilyenek :D
7/9 anonim válasza:
Mi is ennyien leszünk, én közepesnek mondanám.
8/9 anonim válasza:
Mi ennyien voltunk és iszonyat jót buliztunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!