Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet bátyámék lagzijára?
A testvérem és a menyasszonya elég pörgős egyének, mégsem azok a felvágós, nagy dínom-dánom kedvelő alkatok. Vidéki, sátras lagzit terveznek, úgy 60-80 fővel. Mivel szeretik a hagyományos dolgokat, így a téma adott, de sajnos pénzügyileg nincsenek nagyon eleresztve, ezért nem lesz semmi "különlegesség". Én még elég fiatal vagyok (17 éves), de gondoltam, hogy valami (nem túl költséges) aprósággal feldobom a nagy napjukat, ami nem is az a nagyon falusi stílusú, mégis hangulatos, aranyos ötlet.
Szeretnék venni nekik egy vendégkönyvet (felénk nem ismert szokás lagzikon, a többség szerintem még nem is halott a dologról), amibe a násznép beleírhatná jókívánságait, ezzel is egy szép és maradandó emléket biztosítva bátyáméknak. Én [link] erre gondoltam.
Szerintetek jó ötlet? És maga a könyv tetszik? Nem szerettem volna giccseset, és ez elég aranyos.
Szerintem jó ötlet, felénk mostanában kezd szokássá válni, és tapasztalataim szerint örülni szoktak neki. Tényleg szép emlék, később jó érzés lesz visszaolvasni. Szóval hajrá! :)
A belinkelt könyv nekem egy picikét túl giccses (a lepkék miatt), én kicsit egyszerűbbet választanék, de amúgy szép, igényes, szóval ha neked ez tetszik, akkor vedd meg ezt - mindenkinek más az ízlése, lehet hogy a menyasszony imádni fogja. :)
23/L
Köszönöm. :)
A lepkék nagyon nem az én világomat képzik, én például a rózsaszíntől is hányingert kapok. Viszont a menyasszony elég lányos, tesómat pedig nem fogja érdekelni a díszítés, ezért gondoltam erre. :)
Az ötlet szerintem nagyon jó. Az első könyv szerintem pont giccses, ne haragudj.
A második viszont klassz. Azt válaszd :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!