Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bűntudatom van. Jogosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van. Jogosan?

Figyelt kérdés

Néhány héttel ezelőtt voltunk lagziban. Puccos helyen tartották, hát gondoltuk illik rendesen felöltözni. Párom öltönyben ment, rajtam egy magas derekú ceruza szoknya volt (bézs szinű), fehér ing, bézs táska és cipő. A menyasszonynak nem volt kifogása az ellen, hogy a blúzom fehér lesz, de a nővére kiakadt rajtunk, hogy túlöltöztük őket. (Rajta fekete szatén ruha, párján farmer nadrág meg olyan "diszkós" ing.) Egész idő allatt mérgelődött.

A menyasszonyi csokrot én kaptam el, akkor meg azzal jött, hogy könnyű nekem, mert én magasabb vagyok. Mint később kiderült, ő a menyasszonnyal úgy beszélte meg,h neki dobja a csokrot. De én ezt honnan tudhattam volna? Ott ált még vagy 20 fiatal lány, aki a csokorra várt, nem csak én voltam az egyetlen. Most utólag bűntudatom van, mert úgy érzem, hogy elrontottam az esküvőt, hogy minden tervüket kereszteztem. Bocsánatot kérnék tőle, de azt sem tudom, hogy hogy kezdjek neki. Ti mit gondoltok?

2012. júl. 30. 20:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen bűntudatod, nincs rá okod, ő volt a túlérzékeny, szerintem semmiképp ne kérj bocsánatot, mert akkor úgy tűnne mintha tényleg lett volna miért.
2012. júl. 30. 21:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyeseknek nem tanították meg a jómodort, valamint farmerben mennek el egy esküvőre az nem rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Hagyd a fenébe, te nem csináltál semmit, nehogy emiatt bűntudatod legyen!
2012. júl. 30. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

én valami kontrasztosabb gúnyát húztam volna, de biztos így is csinos voltál. :)

a diszkósing még diszkóban is halálgáz, nem hogy egy esküvőn.

inkább szégyelljék magukat ők, amiért ilyen prolik.

2012. júl. 30. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen...
2012. júl. 31. 07:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen bűntudatod! Ahogy az előttem szólók is írták magukra vessenek. Te nem tettél semmi rosszat.
2012. júl. 31. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nincs okod a bűntudatra. Egy hatalmas szánalom az a banda.

Farmer egy esküvőre? Ráadásul közeli rokonok részéről? És előre megbeszélt csokorelkapósdi? Hát a pofám leszakad.

Én nem neked kell azért bocsánatot kérni, mert ők ennyire korlátolt népség.

2012. júl. 31. 17:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb a nővért öltözted túl, az meg soha senkit nem érdekel egy esküvőn. A lényeg, hogy ne hatalmas menyasszonyi ruhában jelenj meg, ha nem te vagy az akit elvesznek.. Egyébként elegáns voltál, ahogy egy esküvőre illik, az meg a nővér baja, ha nem volt képes normálisan felöltöztetni a barátját.. A fekete szaténruha is csinos lehetett biztos, szóval valószínű az irigység beszélt belőle, hogy ti milyen jól néztetek ki együtt, elegánsak voltatok és még a csokrot is te kaptad el (már nagyon akarhatja a saját eljegyzését..feltételezm még nem volt neki, különben nem csapott volna ekkora hisztit). Szóval ne foglalkozz vele, hadd főjjön a saját levében, ha neki ez jól esik.
2012. júl. 31. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne legyen bűntudatod...Ad 1: Te egyszerűen tisztában vagy a jómodorral és az illemmel, hogy tudod hogy kell felöltözni egy esküvőre. Ad 2: Ha a tesókának "kellett volna" elkapni a csokrot, akkor egyenesen miért nem adta át neki..Ugye érted mire gondolok? :) Szóval no para! :)
2012. aug. 5. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!