Bűntudatom van. :S Jogosan vagy nem?
jaj haggyad már sose tanultam "rendesen" csak egykét dologból jól odatettem magam és most az érettségiket röhögve megírtam 90% felettire... a 15 éves koromból származó bizonyítvány meg hova számít majd?? igazán nem számít semmit még ha le is vagy maradva jövő évben tök új erővel indulsz...
gondolom ilyen gondjaid vannak h 3as lettél pl egykét dologból.. hát nem számít egyáltalán se felvtelin sehol
Én megdícsérlek.És dícséretként csak annyit mondok,hogy EMBER vagy.Egy ember,akinek érzelmei vannak,tudja ,hogy hibázott,és azt is tudja,hogy tudja korrigálni.
Maradj meg ilyennek!!!
légy laza, szeress nagyon
ez az életfilozófiám, remélem segít :D
Szerintem elmondhatnád neki ezt, amit leírtál, hogy nagyon sajnálod a dolgot, tudod, hogy megbízott benned, de nem minden feltételt teljesítettél...
legalább belátod, és ez már egy jó dolog. Mondjuk ilyenkor év vége felé én sem vettem olyan komolyan a tanulást...
Szia Kérdező!
Először is hadd dicsérjelek meg, amiért ilyen rendes, lelkiismeretes fiatal lány vagy! :) A mai világban ritka az ilyen tinédzser.
Apukád pedig nagyon jó, hiszen letolás helyett inkább leült Veled beszélgetni. Sok szülő pont ezt mulasztja el, aztán csodálkozik, hogy a gyereke nem bízik benne, kerüli a társaságát, elhallgat előle dolgokat...
Mindenképp kapcsolj rá a tanulásra ebben a maradék kis időben, ha lehet, kérj javítási lehetőséget a tanáraidtól, hogy felelhess, készülj rendesen az órákra.
A vakáció alatt, ha bulizni mész, mindig tartsd be a megbeszélt időpontot, amire hazaérsz, segíts a házimunkákban stb.
Így Apukád is látni fogja, hogy megbántad a tanulás hanyagolását és nem veszíted el a bizalmát.
Gratulálok a felfogásodhoz és ahhoz, hogy komolyan veszed a kötelezettségeidet. :) Egy intelligens, őszinte fiatal lány vagy, csak így tovább! :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!